Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στρατηγός Φλώρος: Ενίσχυση Εθνικής Άμυνας, επαγρύπνηση και ετοιμότητα εκπέμπουν μήνυμα αποτροπής

Στρατηγός Φλώρος: Ενίσχυση Εθνικής Άμυνας, επαγρύπνηση και ετοιμότητα εκπέμπουν μήνυμα αποτροπής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), Κωνσταντίνος Φλώρος, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,

Την περιοχή ευθύνης του Γ’ Σώματος Στρατού επισκέφθηκε ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

Όπως ανακοινώθηκε, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ επισκέφθηκε αρχικά την έδρα του Γ΄ Σώματος Στρατού στο στρατόπεδο «Πεδίον του Άρεως».

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε το νέο συγκρότημα ξενώνων της φρουράς Θεσσαλονίκης στο στρατόπεδο «Κώττα» καθώς και τον 3ο βρεφονηπιακό σταθμό στο στρατόπεδο «Καλλιόπη Λύκα».

Απευθυνόμενος στο προσωπικό του Γ’ Σώματος Στρατού, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ επεσήμανε το θετικό αποτύπωμα των γεγονότων του 2020 αλλά και την αλλαγή παραδείγματος ως προς τη διαχείριση και επιτυχή αντιμετώπιση τέτοιων γεγονότων.

Αναφέρθηκε, επίσης, στη σημασία και την αξία της διακλαδικότητας και των συνεργειών μεταξύ των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, στην απαίτηση συνεχούς επαγρύπνησης και εγρήγορσης αλλά και στην ενίσχυση της επιχειρησιακής εκπαίδευσης σε εθνικό και διεθνές επίπεδο με εντατικοποίηση των στρατιωτικών μας συνεργασιών στο πλαίσιο διμερών και πολυμερών σχημάτων.

Εξήρε τον σημαντικό ρόλο του Γ΄ Σώματος Στρατού για την εθνική άμυνα και ασφάλεια, καθώς και την συνεισφορά των Ενόπλων Δυνάμεων ως πυλώνα διασφάλισης της ευημερίας της χώρας.

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, με ανάρτησή του στο twitter, αναφορικά με την επίσκεψη στο αρχηγείο του Γ’ Σώματος Στρατού, υπογράμμισε ότι αποτελεί «σημαντικό πυλώνα των Ενόπλων Δυνάμεων για την Εθνική Άμυνα και Ασφάλεια» ενώ, μεταξύ άλλων, πρόσθεσε:

«Ενίσχυση δυνατοτήτων, συνεχής επαγρύπνυση και ετοιμότητα εκπέμπουν ισχυρό μήνυμα αποτροπής».

Σχετικά άρθρα