Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τρέμουν τις πρόωρες εκλογές στη Νέα Δημοκρατία

Τρέμουν τις πρόωρες εκλογές στη Νέα Δημοκρατία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκλογές, Νέα Δημοκρατία,

Τρέμουν τις πρόωρες εκλογές στη Νέα Δημοκρατία και τις ξορκίζουν όπως τον διάολο με το λιβάνι! Χαρακτηριστικό του κλίματος που επικρατεί στη Νουδούλα αλλά και του ηθικού των στελεχών του κόμματος, είναι το ακόλουθο σχόλιο που διαβάσαμε “Στο Καρφί” του Σαββάτου.

Γράφει η εφημερίδα:

“Πολύ βαρύ είναι το κλίμα στη Νέα Δημοκρατία όσον αφορά ενδεχόμενες πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο. ‘Καλύτερα να κάνουμε χαρακίρι τώρα, παρά να κάνουμε εκλογές, το λέω ξεκάθαρα’ είπε ο Γιακουμάτος.

Την ίδια ώρα στη Βουλή οι γαλάζιοι χαρακτηρίζουν απόφαση αυτοκτονίας τυχόν πρόωρες εκλογές, ενώ το καλύτερο το είπε βουλευτής Πελοποννήσου, ο οποίος σχολιάζοντας το σενάριο εκστόμισε το αμίμητο:

‘Πρώτη φορά βλέπω αρνί να βιάζεται να έρθει το Πάσχα'”.

Και όμως, αναρωτιόμαστε, ποιος ο λόγος να έχουμε δημοκρατία όταν ο κυρίαρχος λαός δεν μπορεί ανά πάσα στιγμή να αντικαταστήσει αυτούς που εξέλεξε. Πώς είναι δυνατόν να ονομάζεται το πολίτευμά μας “δημοκρατία” όταν το 30% (αθροιστικά και τα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης) αποφασίζουν για το 70%;

Πώς είναι -άραγε- δυνατόν όλοι αυτοί οι πολιτικάντηδες να αποφαίνονται όχι με γνώμονα το καλό του τόπου, για το εάν θα γίνουν εκλογές, αλλά εάν θα επιβιώσουν οι ίδιοι, παρομοιάζοντας τους εαυτούς τους μέχρι και με αρνιά που δεν βιάζονται να έρθει το… Πάσχα!

Για να καταλάβετε τι όντα έχουμε στείλει στη Βουλή να μας εκπροσωπούν, να νομοθετούν για τις ζωές μας, να αποφασίζουν για το μέλλον μας. Και ειδικά το εκλογικό σώμα της Νέας Δημοκρατίας, ειδικά αυτό, έχει στείλει κάτι περιπτωσάρες στη Βουλή, σαν να λες ότι εάν θεωρούν αυτούς άξιούς τους, φαντάσου αυτοί που τους ψηφίζουν τι είναι, και φυσικά δεν είναι καθόλου τυχαίο που έχουν τον Σαμαρά για αρχηγό… Όχι, τίποτα δεν είναι τυχαίο!

Σχετικά άρθρα