Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αχτσιόγλου: Μπογδάνους έχει στην παράταξή του ο Μητσοτάκης – Στην ίδια «παρέα» Γεωργιάδης και Βορίδης

Αχτσιόγλου: Μπογδάνους έχει στην παράταξή του ο Μητσοτάκης – Στην ίδια «παρέα»  Γεωργιάδης και Βορίδης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Έφη Αχτσιόγλου, Θάνος Πλεύρης, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, Μάκης Βορίδης, Νέα Δημοκρατία, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,

«Ρατσιστικό, ακροδεξιό και φασιστικό», χαρακτήρισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου, «τον λόγο και αυτό που πρεσβεύει ο κ. Μπογδάνος», σε συνέντευξή της στον ρ/σ «Κανάλι 1».

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν έπεσε από τα σύννεφα, ούτε ανακάλυψε χθες τον κ. Μπογδάνο.

»Τους Μπογδάνους, τους έχει στην παράταξή του, τα πρόσωπα που εκφράζουν ό,τι πιο ρατσιστικό και ακροδεξιό υπάρχει στη χώρα.

»Και το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι τους έχει τοποθετήσει και στην κυβέρνηση», ανέφερε η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ.

Και προσέθεσε: «Ο κ. Πλεύρης δεν είναι λιγότερο ακροδεξιός από τον κ. Μπογδάνο, στην ίδια “παρέα” συγκαταλέγεται και ο κ. Γεωργιάδης και ο κ. Βορίδης».

Σημείωσε, παράλληλα, ότι «ο κ. Μητσοτάκης εξαναγκάστηκε να διαγράψει τον κ. Μπογδάνο από την Κ.Ο. της ΝΔ, γιατί υπήρξε η αντίδραση του κ. Δένδια», όμως, «στην ουσία», όπως είπε, «σήμερα, ο κ. Γεωργιάδης και κυρίως ο κ. Γεραπετρίτης άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο επανένταξής του», γιατί επιδιώκουν «να μην χαθεί το ακροδεξιό ακροατήριο που έχει εγκολπώσει η ΝΔ».

Η Έφη Αχτσιόγλου τόνισε ότι «όταν κάποιος πατά σε δύο βάρκες, κάποια στιγμή θα πέσει στο νερό.

»Δεν μπορεί να έχεις μέσα στην ίδια παράταξη τη φιλελεύθερη δεξιά και τον ρατσιστικό, ακροδεξιό, φασιστικό εσμό».

Υπογράμμισε, μάλιστα, ότι «ο κ. Μπογδάνος, πριν λίγο καιρό, είχε προβεί στην αποτρόπαια πράξη να δημοσιοποιήσει ονοματεπώνυμα νηπίων μεταναστών, για να προκαλέσει επιθετικές αντιδράσεις απέναντί τους», τονίζοντας πως τότε «ο κ. Μητσοτάκης δεν σκέφτηκε ότι ήταν η στιγμή να τον διαγράψει».

Σχετικά άρθρα