Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Άδωνις μίλησε για «λάθος» Μπογδάνου – Με «το γάντι» στη διχαστική φασιστική ρητορική

Ο Άδωνις μίλησε για «λάθος» Μπογδάνου – Με «το γάντι» στη διχαστική φασιστική ρητορική
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, Νέα Δημοκρατία,

Δεν ξαφνιάζεται κανείς, λυπάται όμως και απογοητεύεται από τη στάση του Άδωνι Γεωργιάδη, που καλεσμένος το πρωί της Τετάρτης στη δημόσια τηλεόραση μίλησε για «λάθος» Μπογδάνου.

«Πιστεύω ότι ο κ. Μπογδάνος θα καταλάβει ότι έκανε λάθος», είπε.

«Και θα επιδείξει την ανάλογη συμπεριφορά», συνέχισε σαν να μην έχει διαγραφεί ο Μπογδάνος.

«Δεν είναι ντροπή να κάνεις λάθος, και εγώ έχω κάνει πολλά λάθη στη ζωή μου και στην πολιτική.

»Αλλά, ντροπή είναι να μην καταλαβαίνεις ότι έκανες λάθος».

«Άρα, εάν ζητήσει ένα συγγνώμη θα επιστρέψει;», τον ρώτησε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ.

«Ακούστε, εγώ δεν είμαι πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και δεν μου αρέσει ούτε εγώ, ούτε κανένας άλλος να υποδύεται τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας», απάντησε.

«Θέλετε να πείτε κάτι με αυτό;» τον ρώτησε ο δημοσιογράφος.

«Απολύτως τίποτα, αυτό που είπα, πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είναι ένας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Δεν έχουμε άλλον», κατέληξε.

Οι αναφορές σε πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, από τη στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης διέγραψε τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και όχι κάποιος άλλος, ακούγονται «περίεργες», εκτός εάν -όπως ερμηνεύεται- ο προερχόμενος από τον ΛΑ.Ο.Σ. Άδωνις Γεωργιάδης, θελησε να διαμηνύσει κάτι στον Νίκο Δένδια, που κατακεραύνωσε τον Μπογδάνο υπερασπιζόμενος την αξιοπρέπεια της αστικής δημοκρατίας.

Λοιπόν, όπως τα καταλαβαίνουμε και για να τελειώνει η πλάκα, επειδή κανείς δεν τολμά να βάλει αυτούς τους λαϊκιστές στη θέση τους.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεν επιδόθηκε απλά σε ένα ακροδεξιό – νεοναζιστικό παραλήρημα, το οποίο από μόνο του είναι απαράδεκτο, διχαστικό, λαϊκίστικο και δημαγωγικό, για αυτό και απολύτως καταδικαστέο από κάθε λογικό άνθρωπο.

Προχώρησε και σε ένα ακόμα ατόπημα.

Από το βήμα της κοινοβουλευτικής επιτροπής, με ύφος χιλίων καρδιναλίων, διακήρυξε ότι θα αρνηθεί να τηρήσει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Οφείλουν να κατανοήσουν επιτέλους οι ανόητοι ελλαδο-επαρχιώτες πολιτικοί και πολιτευτές πως υπάρχει ρητή δέσμευση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας ότι, ανεξάρτητα εάν διαφωνούσε θα τηρούσε τη Συμφωνία εάν αυτή ψηφιζόταν, επειδή το κράτος έχει συνέχεια.

Το παραλήρημα Μπογδάνου εξέθεσε πολλαπλώς το κυβερνητικό κόμμα διεθνώς.

Ο Αμερικανός πρόεδρος, με προεδρικό διάταγμα, έχει διαμηνύσει ότι όσοι παραβιάζουν ή υπονομεύουν άμεσα ή έμμεσα τη Συμφωνία των Πρεσπών θα υποστούν βαρύτατες κυρώσεις από το αμερικανικό κράτος.

Επειδή ο Άδωνις Γεωργιάδης και η ακροδεξιά φράξια του ελέγχονται διαρκώς για παραβίαση και υπονόμευση των Πρεσπών, καλό είναι να τηρεί το μέτρο, διότι εάν νομίζει ότι κάνοντας τα χατίρια και τον ευχάριστο στους Αμερικανούς «θολώνει» την εικόνα, αυταπατάται.

Πολλά έχουν συγχωρεθεί από Αμερικανούς και Ισραηλινούς. Αυτό δεν σημαίνει ότι ξεχνάνε.

Και βεβαίως ο Νίκος Δένδιας είναι της βενιζελικής παράδοσης, όχι της μεταξικής.

Σχετικά άρθρα