Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χατζηδάκης: Το ευρώ μας έσωσε από νέα Μικρασιατική καταστροφή

Χατζηδάκης: Το ευρώ μας έσωσε από νέα Μικρασιατική καταστροφή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γάλα, Κωστής Χατζηδάκης, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ,

Με δραματικούς τόνους, που δεν ταιριάζουν ούτε με την χρονική συγκυρία ούτε με όσα έχουν υπογραμμίσει κατά καιρούς για την ελληνική κρίση, αναγνωρισμένοι διεθνώς οικονομολόγοι επέλεξε σήμερα να μιλήσει o Κωστής Χατζηδάκης.

“Αν είχαμε φύγει από το ευρώ, αν είχαν καταρρεύσει οι τράπεζες, θα είχαμε νέα Μικρασιατική καταστροφή” υπογράμμισε στον ΣΚΑΪ ο τέως υπουργός Ανάπτυξης και βουλευτής της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης.

“Έχουμε να διαλέξουμε μεταξύ ανηφόρας και γκρεμού. Βάλαμε θεμέλια, για την ανάπτυξη της οικονομίας, του χρόνου η ανάπτυξη θα είναι 3%. Να μην πάνε πίσω με τα επικίνδυνα πειράματα του ΣΥΡΙΖΑ” υπογράμμισε.

Όσο για τα δικά του ζητήματα που χειρίστηκε ο ίδιος προσωπικά την περίοδο που ήταν υπουργός, όπως το γάλα, έριξε τις ευθύνες στους… άλλους.

Σε ερώτηση γιατί δεν έφερε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα η ρύθμιση που έκανε για το γάλα, που τελικά δεν έριξε τις τιμές του προϊόντος, ο τέως υπουργός άφησε αιχμές για κάποιους «άλλους» στη συγκυβέρνηση, λέγοντας χαρακτηριστικά «ότι δεν πρέπει να κατηγορείται ο Χατζηδάκης επειδή πέρασε η ρύθμιση των “άλλων”, όπου εφαρμόσαμε τις ρυθμίσεις μας είχαμε αποτελέσματα».

Σχετικά άρθρα