Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Ελλάδα λέει στη Λιβύη: «Αφήστε μας να σας εμπνεύσουμε»

Η Ελλάδα λέει στη Λιβύη: «Αφήστε μας να σας εμπνεύσουμε»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού, Γενική Γραμματεία Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας, Ελληνική Ομογένεια, Ιωάννης Σμυρλής, Ιωάννης Χρυσουλάκης, Κώστας Φραγκογιάννης, Λιβύη, Υπουργείο Εξωτερικών,

«Συγκινητική υποδοχή στην Τρίπολη της Λιβύης από τους ομογενείς μας. Επικεφαλής ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Βεγγάζης κ. Κανάκης Μανδαλιός και το Μέλος της Ελληνικής Κοινότητας Τρίπολης κ. Αντώνης Καφαντάρης, παρουσία του Γεν. Προξένου Βεγγάζης κ. Αχιλλέα Ρακίνα», έγραψε στη σελίδα του στο Facebook ο γενικός γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του υπουργείου Εξωτερικών, Γιάννης Χρυσουλάκης, ο οποίος συμμετέχει στην αποστολή του υπουργείου Εξωτερικών στη χώρα με επικεφαλής τον υφυπουργό Εξωτερικών Κώστα Φραγκογιάννη.

Στην Τρίπολη της Λιβύης βρίσκεται από την Κυριακή και θα συνεχίσει το έργο της και τη Δευτέρα ελληνική επιχειρηματική αποστολή που διοργάνωσε το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών με το Enterprise Greece.

Στην αποστολή συμμετέχει και ο Γιάννης Σμυρλής, ο γενικός γραμματέας διεθνών οικονομικών σχέσεων και εξωστρέφειας του υπουργείου Εξωτερικών.

Το σφιχτό πρόγραμμα της αποστολής από την Κυριακή και σήμερα Δευτέρα περιλαμβάνει συναντήσεις με απόδημους Έλληνες, Business Forum, Ελληνικό Περίπτερο στην έκθεση δομικών υλικών «Libya built» και διμερείς επαφές.

Γιάννης Χρυσουλάκης, Κώστας Φραγκογιάννης στο Business Forum στην Τρίπολη.

Κατά την πρώτη ημέρα των εργασιών στη Λιβύη, την Κυριακή, έγινε συνάντηση του Γιάννη Χρυσουλάκη με εκπροσώπους της ελληνικής παροικίας, ο Κώστας Φραγκογιάννης συναντήθηκε με τον Λίβυο ομόλογό του, πραγματοποιήθηκε Business Forum με συμμετοχή του ΥΦΥΠΕΞ κ. Φραγκογιάννη και του Γεν. Γραμ. κ. Σμυρλή με ελληνικές εταιρείες σε B2B συναντήσεις σε κατασκευές, ενέργεια, φάρμακα, υπεγράφη μνημόνιο συνεργασίας (MOU) μεταξύ του Enterprise Greece και του Libyan Investment Authority και έγινε συνάντηση Ελλήνων και Λίβυων Επιχειρηματιών στην Ελληνική Πρεσβεία στην Τρίπολη.

Το σύνθημα της ελληνικής αποστολής στη Λιβύη είναι «αφήστε την Ελλάδα να σας εμπνεύσει». Καλό!

Σχετικά άρθρα