Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Καμμένος προσπάθησε να σφετεριστεί την απελευθέρωση Μητρετώδη-Κούκλατζη ενώ όταν έγινε κοιμόταν

Ο Καμμένος προσπάθησε να σφετεριστεί την απελευθέρωση Μητρετώδη-Κούκλατζη ενώ όταν έγινε κοιμόταν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άγγελος Μητρετώδης, Δημήτρης Κουκλατζής, Νίκος Κοτζιάς, Πάνος Καμμένος, Τουρκία, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, Υπουργείο Εξωτερικών,

Ο Πάνος Καμμένος, στην πρόσφατη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, προσπάθησε να «κλέψει» από τη δόξα του Νίκου Κοτζιά στην υπόθεση της απελευθέρωσης των δύο στρατιωτικών μας, Άγγελου Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη, έπειτα από 167 ημέρες κράτησης σε τουρκικές φυλακές. Οι δύο είχαν συλληφθεί-απαχθεί από Τούρκους χωροφύλακες στα σύνορα με την Αδριανούπολη.

Ο Πάνος Καμμένος υποστήριξε ότι «εγώ μίλαγα με τον κ. Ακάρ εγώ είχα το κινητό του τηλέφωνο, κι είχε εκείνος το δικό μου, και θα σας θυμίσω πώς έγινε και η απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών».

Ο Πάνος Καμμένος -ευτυχώς- δεν είχε καμία ανάμιξη ή εμπλοκή στην απελευθέρωση των δύο.

Για αυτό εξάλλου και κανείς δεν σκέφτηκε να τον συγχαρεί ή να τον ευχαριστήσει.

Υπενθυμίζουμε ότι το Στέιτ Ντιπάρτμεντ είχε συγχαρεί το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, όχι το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ομοίως και ο Αμερικανός πρεσβευτής στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ, ενώ το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών σε ανακοίνωσή του ανέφερε ότι, «οι συνεχείς προσπάθειες του Πρωθυπουργού, του Υπουργείου Εξωτερικών και των διπλωματικών και προξενικών αποστολών της Ελλάδος στην Τουρκία απέδωσαν».

Ο ίδιος ο Νίκος Κοτζιάς όχι μόνο δεν διεκδίκησε στέφανο δόξης για τον αυτό του, αλλά τουναντίον απέδωσε τα εύσημα ονομαστικά στους διπλωμάτες Μαυροειδή, Μπαλτά και Θεοχαρίδη:

«Μεγάλη χαρά που Άγγελος και Δημήτρης είναι ελεύθεροι.

»Καλώς να έρθουν στην πατρίδα.

»Πολλά συγχαρητήρια στον πρέσβη μας Π. Μαυροειδή, στον ΠΥΒ Α. Μπαλτά και στην πρόξενο Σ. Θεοχαρίδη.

»Ευχαριστήρια σε όσους βοήθησαν από τουρκική πλευρά.

»Η διπλωματία είναι η μεγάλη κερδισμένη της βραδιάς», είχε γράψει ο πρώην υπουργός Εξωτερικών στο Twitter.

Και έρχεται τώρα ο φαφλατάς Καμμένος, τρία χρόνια μετά, να πει ότι κι εκείνος πρόσφερε, να σφετεριστεί έργο και αποτέλεσμα στο οποίο δεν είχε καμία ανάμιξη.

Μάλιστα, όπως μας είπαν υψηλά ιστάμενες πηγές με πρωταγωνιστικό ρόλο στην απελευθέρωση, όταν απελευθερώθηκαν οι δύο στρατιωτικοί ο Πάνος Καμμένος κοιμόταν.

Όχι, δεν είναι κακό που κοιμόταν, ως αμέτοχος γιατί να μην κοιμάται;

Σχετικά άρθρα