Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο «Παπανικολής» αναδύθηκε ξαφνικά στο Καστελλόριζο – Τι σχολίασε ο Φλώρος

Ο «Παπανικολής» αναδύθηκε ξαφνικά στο Καστελλόριζο – Τι σχολίασε ο Φλώρος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δωδεκάνησα, Καστελλόριζο, Κωνσταντίνος Φλώρος, Πολεμικό Ναυτικό, Υποβρύχια, Υποβρύχιο, Υποβρύχιο Παπανικολής (S-120), Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,

Οι κάτοικοι των ελληνικών νησιών είναι απόλυτα ασφαλείς. Να μην ανησυχούν. Η Τουρκία δεν μπορεί να εντοπίσει τα ελληνικά υποβρύχια.

Το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό χάρις στα «αόρατα» υποβρύχια τύπου «Παπανικολής» έχει γίνει ο εφιάλτης τους.

Ένα από τα υπερσύγχρονα υποβρύχια του Ελληνικού στόλου έστειλε σαφές μήνυμα στους γείτονες όταν αναδύθηκε επιβλητικά έξω από το λιμάνι της Μεγίστης.

Ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος σχολίασε πως το υποβρύχιο «αναδύθηκε επιβλητικά έξω από το λιμάνι της Μεγίστης στο Καστελλόριζο», δημιουργώντας στους κατοίκους του ακριτικού νησιού μας την αίσθηση της απόλυτης ασφάλειας.

Μάλιστα σε περιπαικτικό τόνο σχολιάζει ότι το υποβρύχιο αναδύθηκε, «διευκολύνοντας» έστω και έτσι την αγωνιώδη προσπάθεια εκείνων που επιχειρούν να το εντοπίσουν.

«Τα Υποβρύχιά μας παραμένουν οι «Αθέατοι» Άοκνοι φρουροί του Αιγαίου, με τα περισκόπιά τους να παρακολουθούν τα πάντα», πρόσθεσε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

Σημειώνεται πως την Τρίτη Ελλάδα και Γαλλία υπέγραψαν στο Παρίσι ιστορική αμυντική συμφωνία.

Ολόκληρη η ανάρτηση του στρατηγού:

«Το Υποβρύχιο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ αναδύθηκε επιβλητικά έξω από το λιμάνι της Μεγίστης στο Καστελόριζο, δημιουργώντας στους κατοίκους του ακριτικού νησιού μας την αίσθηση της απόλυτης ασφάλειας, “διευκολύνοντας” έστω και έτσι την αγωνιώδη προσπάθεια εκείνων που επιχειρούν να το εντοπίσουν.

»Τα Υποβρύχιά μας παραμένουν οι “Αθέατοι” Άοκνοι φρουροί του Αιγαίου, με τα περισκόπιά τους να παρακολουθούν τα πάντα!!!».

Σχετικά άρθρα