Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γεννηματά: Ο Μητσοτάκης δεν αλλάζει, το αποδεικνύει με αλαζονεία και αναποτελεσματικότητα

Γεννηματά: Ο Μητσοτάκης δεν αλλάζει, το αποδεικνύει με αλαζονεία και αναποτελεσματικότητα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Κίνημα Αλλαγής, Κυριάκος Μητσοτάκης, ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά,

Στόχος μας είναι «στις εθνικές εκλογές που έρχονται η παράταξη μας να αναδειχθεί και πάλι ισχυρή, πρωταγωνιστής, εγγυητής της προοδευτικής διακυβέρνησης του τόπου. Όπως μας αξίζει», τονίζει η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Τα Νέα Σαββατοκύριακο».

Επισημαίνει πως η επίτευξη αυτού του στόχου «προϋποθέτει την ενότητα, την καθαρή προοδευτική ταυτότητα, την αυτόνομη πορεία μας απέναντι στην ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ», προσθέτοντας πως αυτό «το εγγυάται η ως τώρα πορεία μου».

Σημειώνει ότι το Κίνημα Αλλαγής έχει τις δυνάμεις και την ευκαιρία, να κάνει το μεγάλο άλμα, «τώρα που οι πολιτικές της Δεξιάς χτυπούν την κοινωνία» και «όλοι βλέπουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί ούτε ως αντιπολίτευση».

Σε ερώτηση δε για τη στάση της απέναντι στις συνεργασίες, με αφορμή την «πρόθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως διατυπώθηκε στην Θεσσαλονίκη, αν δεν καταφέρει να κερδίσει την αυτοδυναμία στην απλή αναλογική, να οδηγήσει την χώρα σε δεύτερη εκλογική αναμέτρηση σημειώνει ότι «εμείς δεν θα γίνουμε ορντινάντσα κανενός».

Σε ερώτηση αν μπορεί να αρχίσει να αντιστρέφεται το φαινόμενο εκροών ψηφοφόρων του προοδευτικού κέντρου προς τη ΝΔ η κυρία Γεννηματά σημειώνει ότι «η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει δείξει πια το βαθιά συντηρητικό πρόσωπο της», «ο ανασχηματισμός επικύρωσε την δεξιά στροφή, και έστειλε ένα ισχυρό μήνυμα σε όσους είχαν ακόμη αυταπάτες περί δήθεν κεντρώου Μητσοτάκη» και τονίζει:

«Πολλοί προοδευτικοί πολίτες ψήφισαν ΝΔ το 2019 για να φύγουν ο ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέχεια επένδυσαν προσδοκίες στο δήθεν κεντρώο και μεταρρυθμιστικό προφίλ που φιλοτέχνησαν με το αζημίωτο πολλοί και για μεγάλο διάστημα.

»Σήμερα βλέπουν ότι ο κ. Μητσοτάκης φτιάχνει μια Ελλάδα για λίγους.

»Βρισκόμαστε στον πρόλογο μιας μεγάλης πολιτικής αλλαγής, στην οποία θέλουμε να είμαστε εκεί ως πρωταγωνιστές.

»Τώρα που αλλάζουν τα αιτήματα και οι διεκδικήσεις της κοινωνίας, αλλάζουν και οι πολιτικοί συσχετισμοί προς τα πάνω και γρήγορα θα φανεί.

»Τώρα είναι η ώρα. Όλο και περισσότεροι αντιλαμβάνονται ότι η Δεξιά δεν αλλάζει.

»Ο κ. Μητσοτάκης δεν αλλάζει. Και το αποδεικνύει σε όλη τη διάρκεια της θητείας του, με αλαζονεία και αναποτελεσματικότητα».

Σχετικά άρθρα