Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εισαγγελική παρέμβαση για την «λίστα ντροπής» του Μπογδάνου

Εισαγγελική παρέμβαση για την «λίστα ντροπής» του Μπογδάνου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εισαγγελέας Πρωτοδικών, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, Νέα Δημοκρατία, Ρατσισμός,

Εισαγγελική έρευνα ξεκινά η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για τη λίστα με τα ονόματα μαθητών νηπιαγωγείου της Αθήνας, που αναδημοσίευσε ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, με διερευνώμενο αδίκημα την παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Στην αναδημοσίευση της λίστας ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, σχολίαζε ότι τα ονόματα των αλλοδαπών παιδιών ήταν η συντριπτική πλειοψηφία.

Η έρευνα, που στρέφεται προς πάσα κατεύθυνση, θα διενεργηθεί από τον εισαγγελέα Αντώνη Ελευθεριάνο και στο πλαίσιο αυτής θα ζητηθεί συνδρομή του ηλεκτρονικού εγκλήματος προκειμένου να διαπιστωθεί ποιος έκανε τη διαρροή.

Στη συνέχεια, τα στοιχεία αυτά θα αποσταλούν στον εισαγγελέα που θα ερευνήσει αν εμπλέκονται κι άλλα πρόσωπα που συνδέονται με τη διαχείριση του επίμαχου αρχείου.

Νωρίτερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, είχε αναφέρει ότι η «η πράξη του κ. Μπογδάνου ήταν ένα λάθος. Μια πράξη που δεν συνάδει με τις αρχές και την ιστορία της παράταξής μας, ήταν ένα λάθος που αναγνώρισε και ο ίδιος. Ανάλογα λάθη στο μέλλον δεν θα μπορούν να γίνονται ανεκτά», δίνοντας έτσι επί της ουσίας συγχωροχάρτι στο βουλευτή της ΝΔ.

Σχετικά άρθρα