Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης χρησιμοποιεί τους Αντετοκούμπο για να ξεπλύνει τη ντροπή Μπογδάνου

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης χρησιμοποιεί τους Αντετοκούμπο για να ξεπλύνει τη ντροπή Μπογδάνου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Αντετοκούνμπο, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, Νέα Δημοκρατία, Προοδευτική Συμμαχία, Ρατσισμός, ΣΥΡΙΖΑ,

Συνεχίζεται η πολιτική κόντρα με αφορμή την ανάρτηση του βουλευτή της ΝΔ, Κωνστανίνου Μπογδάνου, ο οποίος αναδημοσίευσε άρθρο ιστοσελίδας –που ανήκε μέχρι το 2019 στον ίδιο– το οποίο περιείχε λίστα με τα ονόματα νηπίων μεταναστών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ζητήσει από την κυβέρνηση να διαγράψει από τη ΝΔ τον Κ. Μπογδάνο, κάτι που δεν συνέβη, παρότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, έστειλε μία σαφή προειδοποίηση στο βουλευτή, τονίζοντας πως «ανάλογα λάθη στο μέλλον δεν θα μπορούν να γίνονται ανεκτά».

Η Κουμουνδούρου, στη συνέχεια και με αφορμή την τιμητική πολιτογράφηση ως Ελλήνων της μητέρας και του μικρού αδελφού του Γιάννη Αντετοκούνμπο, παρουσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, υπογραμμίζει σε νέα ανακοίνωσή της πως «το όνομα Αντετοκούνμπο θα μπορούσε να είναι ανάμεσα στα ονόματα μικρών μαθητών, που χωρίς ντροπή και με ακροδεξιό μίσος δημοσίευσε και στοχοποίησε προχθές ο κ. Μπογδάνος».

Όπως σχολιάζει η αξιωματική αντιπολίτευση, «η χυδαιότητα και η υποκρισία του κ. Μητσοτάκη, που από τη μια καλύπτει το ρατσιστή βουλευτή του, αρνούμενος να τον διαγράψει και από την άλλη χρησιμοποιεί την οικογένεια Αντετοκούνμπο για να ξεπλύνει τη ντροπή, ξεπερνάνε κάθε όριο».

Σχετικά άρθρα