Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επιτέλους! «Ξύπνησαν» στο Μαξίμου και κοιτάνε τι κάνει το Ισραήλ με την πανδημία – Αφού πρώτα μας «σάλταραν»

Επιτέλους! «Ξύπνησαν» στο Μαξίμου και κοιτάνε τι κάνει το Ισραήλ με την πανδημία – Αφού πρώτα μας «σάλταραν»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εμβόλιο, Ισραήλ, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Μέγαρο Μαξίμου,

Κορυφαίο στέλεχος του Μεγάρου Μαξίμου σε συνομιλία του με κοινοβουλευτικούς συντάκτες ανέφερε πως για τα ζητήματα του εμβολιαστικού προγραμματισμού, οδηγός, μεταξύ άλλων, αποτελεί το Ισραήλ. Επιτέλους, λέμε, διότι μέχρι λίγο καιρό είχαν για οδηγούς αποκλειστικά τους ανίκανους γιάπηδες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το Ισραήλ ήδη προχωρά σε τρίτη δόση από τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Το Ισραήλ είχε ανακοινώσει ότι θα προχωρήσει σε τρίτη δόση από τα μέσα Απριλίου, αλλά εδώ δεν έδιναν σημασία.

Πετούσαν χαρταετό, περίμεναν «γραμμή» από τους ανίκανους των Βρυξελλών.

Και βεβαίως διέδιδαν ψευδείς ειδήσεις στον ελληνικό λαό ότι με δύο δόσεις «έληξε» το θέμα και ότι οι εμβολιασμένοι θα ήταν άτρωτοι. Τέτοιες ανοησίες έλεγαν και τώρα αναρωτιούνται γιατί η Ελλάδα έχει τόσους αρνητές.

Οι αντιφάσεις και τα ψέματα των φερέφωνων της κυβερνητικής προπαγάνδας ευθύνονται για το πλήθος των αρνητών.

Διαβάστε τι έλεγε εδώ και πέντε μήνες το Ισραήλ και οι εγχώριοι μικρονοϊκοί νεοφιλελεύθεροι, μαζί και οι ακαταδίωκτοι καθηγητάδες, ούτε έδιναν σημασία: 20 Απριλίου 2021, Το Ισραήλ θα εμβολιάσει ξανά τους πολίτες σε έξι μήνες – Τι είπε ο Νετανιάχου

Η ίδια κυβερνητική πηγή υπογράμμισε πως οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν μετά την εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών (μεγάλα ακαταδίωκτα μυαλά), ωστόσο πρόσθεσε ότι μεταξύ των σεναρίων που συζητούνται είναι αν η αναμνηστική δόση θα χορηγείται με βάση την ηλικία, για παράδειγμα άνω των 60 ετών, ή βάσει του χρόνου ολοκλήρωσης του αρχικού εμβολιαστικού κύκλου.

Πάντως, η ίδια πηγή εξέφρασε έντονο προβληματισμό εκτιμώντας πως το ενδεχόμενο τρίτης δόσης «να δημιουργήσει πρόσθετη κοινωνική ένταση» ενώ σε άλλο σημείο είπε πως «αν είχαν εμβολιαστεί όλοι οι πολίτες άνω των 50 ετών ίσως να μην χρειαζόταν ο εμβολιασμός των παιδιών».

Πάντως, αν και επιβεβαίωσε τα δεδομένα που δείχνουν ότι η πορεία του εμβολιαστικού προγράμματος κινείται με εξαιρετικά αργούς ρυθμούς -«ξύνουνε τον πάτο του βαρελιού» ανέφερε χαρακτηριστικά- υπογράμμισε πως «η υποχρεωτικότητα παραμένει στο μενού αλλά δεν αποτελεί προτεραιότητα» ειδικά στους τομείς των ενστόλων που δεν μπορούν να υπάρξουν αντικαταστάσεις.

Σε κάθε περίπτωση η ίδια πηγή επανέλαβε πως βούληση της κυβέρνησης είναι να μην κλείσει ξανά η οικονομία λόγω πανδημίας -«αυτό που είπε ο πρωθυπουργός το εννοεί» τόνισε χαρακτηριστικά.

Σχετικά άρθρα