Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι απαντά ο Πρ. Παυλόπουλος για τη δήθεν ανάμιξή του στην «υπόθεση Αποστολάκη»

Τι απαντά ο Πρ. Παυλόπουλος για τη δήθεν ανάμιξή του στην «υπόθεση Αποστολάκη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευάγγελος Αποστολάκης, Εφημερίδα Παραπολιτικά, Κυβερνητικός Ανασχηματισμός, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος,

Μυθεύματα χαρακτηρίζουν συνεργάτες του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου τα όσα αναφέρονται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά» περί, δήθεν, ανάμειξής του στον πρόσφατο ανασχηματισμό και, ειδικότερα, στην «υπόθεση Αποστολάκη».

Αναλυτικά, στην απάντηση των συνεργατών του Π. Παυλόπουλου αναφέρονται τα εξής:

«Και το δημοσίευμα αυτό εντάσσεται σ’ εκείνα που στρέφονται, από την εν λόγω εφημερίδα και κατά την συνήθη τακτική της εδώ και χρόνια, εναντίον του κ. Παυλόπουλου.

»Παράγουν δε μυθεύματα -κατά την επιεικέστερη έκφραση- τα οποία έχουν πάρει “διαζύγιο” με την αλήθεια, και μάλιστα “κατ’ αντιδικία”.

»Ανάξια ακόμη και διάψευσης, λόγω “παραδοσιακής” και αυταπόδεικτης ανακρίβειας και, συνακόλουθα, προφανέστατης αναξιοπιστίας.

»Το μόνο ερώτημα που έχει κάποιο ενδιαφέρον, συνίσταται στο αν τα δημοσιεύματα αυτά είναι “αυθόρμητα”, για να προσφέρουν εκδουλεύσεις προς κοινώς γνωστές κατευθύνσεις ή είναι κατά παραγγελία συγκεκριμένων, “φίλιων πολιτικών υπογείων”, κατά κυριολεξία».

Σχετικά άρθρα