Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αντιμέτωπος με το πλημμέλημα της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας ο αστυνομικός-οδηγός της Ντ. Μπακογιάννη

Αντιμέτωπος με το πλημμέλημα της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας ο αστυνομικός-οδηγός της Ντ. Μπακογιάννη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Βουλή των Ελλήνων, Ντόρα Μπακογιάννη, Τροχαίο,

Αντιμέτωπος με το πλημμέλημα της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας, βρίσκεται ο αστυνομικός – οδηγός της Ντ. Μπακογιάννη ο οποίος ενεπλάκη σε θανατηφόρο δυστύχημα έξω από την Βουλή τον περασμένο Μάρτιο με θύμα έναν 23χρονο μοτοσικλετιστή.

Και αυτό καθώς, σε βάρος του οδηγού του υπηρεσιακού οχήματος της κυρίας Μπακογιάννη ασκήθηκε από την εισαγγελία Πρωτοδικών ποινική δίωξη για το συγκεκριμένο αδίκημα.

Είχε προηγηθεί η διενέργεια έρευνας από τον εισαγγελέα Απόστολο Ανδρέου και ο σχηματισμός δικογραφίας από την Τροχαία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την έρευνα φέρεται να διαπιστώθηκε πως ο οδηγός της πρώην υπουργού έστριψε επί της Βασιλίσσης Σοφίας για να εισέλθει στο προαύλιο χώρο της Βουλής.

Κάτι που όμως δεν επιτρέπεται καθώς η συγκεκριμένη είσοδος χρησιμοποιείται αποκλειστικά από οχήματα που φέρουν υπουργούς ή βουλευτές.

Εκείνη την ημέρα, όμως, η κυρία Μπακογιάννη δεν επέβαινε στο όχημα και ως εκ τούτου ο οδηγός όφειλε να εισέλθει στη Βουλή από την είσοδο της Λ. Αμαλίας.

Το υπηρεσιακό όχημα έστριψε αριστερά, διασχίζοντας κάθετα το αντίθετο ρεύμα χωρίς ηχητικό σήμα και δίχως να υπάρχει τροχονόμος να ρυθμίσει την κυκλοφορία.

Το θανατηφόρο τροχαίο είχε συγκλονίσει τότε την κοινή γνώμη καθώς ο 23χρονος Ιάσονας οδηγός της μοτοσυκλέτας παρά την μάχη του να κρατηθεί στη ζωή δεν τα κατάφερε.

Μάλιστα, η οικογένειά του αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά του για να σωθούν άλλοι συνάνθρωποί μας.

Σχετικά άρθρα