Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χρυσοχοΐδης: Δεν είναι ακόμη υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά στα Βίλια

Χρυσοχοΐδης: Δεν είναι ακόμη υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά στα Βίλια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Πυρκαγιά, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, Φωτιά,

Οριοθετήθηκε στο μεγαλύτερο μέρος της η φωτιά στη Δυτική Αττική, χωρίς ωστόσο να είναι ακόμη υπό πλήρη έλεγχο, ανακοίνωσε πριν από λίγο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στην έκτακτη ενημέρωση που έκανε από το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος.

«Προτεραιότητές μας είναι η διασφάλιση των οδεύσεων διαφυγής για κάθε ανάγκη που θα προκύψει, η προστασία των υποδομών και των περιουσιών και φυσικά, ο περιορισμός της πυρκαγιάς στα σημερινά της όρια», δήλωσε ο υπουργός.

Στη συνέχεια εξέφρασε τις ευχαριστίες του στις ξένες αποστολές και κυρίως στου Πολωνούς και Ρουμάνους που παλεύουν στο μέτωπο της Δυτικής Αττικής, αλλά και στις άλλες πυρκαγιές.

«Ο αγώνας είναι κοινός και οι συνθήκες αντίξοες, παρόλα αυτά τα περισσότερα μέτωπα έχουν κλείσει», τόνισε ο κ. Χρυσοχοΐδης και υποστήριξε πως ακολουθήθηκε συγκεκριμένο σχέδιο για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς που εξελίσσεται διαρκώς λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που επικρατούν.

«Παραμένουμε σε πλήρη επιφυλακή και σε αυτό το πλαίσιο ανακοινώνουμε ότι θα πραγματοποιούνται σε 24ωρη βάση συνεχείς προγραμματισμένες περιπολίες από την Αστυνομία, το Στρατό και φυσικά το Πυροσβεστικό Σώμα, στα περιαστικά άλση, στην ύπαιθρο και στις δασικές εκτάσεις, με στόχο την αποτροπή και την άμεση αντιμετώπιση πυρκαγιών.

»Καλούμε τους συμπολίτες μας σε πλήρη επαγρύπνηση και συναγερμό!

»Τις επόμενες ημέρες πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς αναμένουμε αύξηση της έντασης των ανέμων και συνεπώς αυξημένο κίνδυνο πυρκαγιάς. Απέχουμε από κάθε ενέργεια που μπορεί να οδηγήσει σε εκδήλωση πυρκαγιάς.

»Η προστασία του φυσικού μας πλούτου είναι υπόθεση όλων μας», τόνισε.

Σχετικά άρθρα