Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σταθερή η κατάσταση του Νίκου Χαρδαλιά

Σταθερή η κατάσταση του Νίκου Χαρδαλιά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,

Σταθερή είναι η κατάσταση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά, ο οποίος νοσηλεύεται στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου «Αγία Όλγα» με ισχαιμικό επεισόδιο.

Ο κ. Χαρδαλιάς υποβλήθηκε σε αγγειοπλαστική χειρουργική επέμβαση και του τοποθετήθηκαν δύο στεντ.

Ταχεία ανάρρωση στον κ. Χαρδαλιά, ευχήθηκαν, ο πρωθυπουργός και τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Ο κ. Χαρδαλιάς βρισκόταν στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας όταν υπέστη το επεισόδιο.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.

Επίσης γνωστοποιούν πως από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο νοσοκομείο, όπου διεκομίσθη ο κ.Χαρδαλιάς, ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Μήνυμα έστειλε και ο ΣΥΡΙΖΑ. «Ευχόμαστε στον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Χαρδαλιά ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει υγιής στα καθήκοντα και την οικογένειά του» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Περαστικά εύχονται το Κίνημα Αλλαγής και ο εκπρόσωπός του, Παύλος Χρηστίδης. Με ανάρτησή του στο Twitter ο εκπρόσωπος Τύπου σημειώνει: «Το Κίνημα Αλλαγής εύχεται περαστικά στον Ν. Χαρδαλιά, καλή και γρήγορη ανάρρωση».

Ευχές για γρήγορη ανάρρωση έστειλε με ανάρτησή του στο twitter o υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας. «Ευχές για ταχεία ανάρρωση και επιστροφή σύντομα στα καθήκοντά του στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά».

Σχετικά άρθρα