Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χρυσοχοϊδης: Μάχη για τη διασφάλιση των οικισμών στα Βίλια – Βελτίωση στην Κερατέα

Χρυσοχοϊδης: Μάχη για τη διασφάλιση των οικισμών στα Βίλια – Βελτίωση στην Κερατέα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αττική, Δήμος Μάνδρας - Ειδυλλίας, Κερατέα, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Πυρκαγιά, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, Φωτιά,

Με τις ευχές του για γρήγορη ανάρρωση στον Νίκο Χαρδαλιά, ξεκίνησε την ενημέρωση του για την κατάσταση στα μέτωπα των μεγάλων πυρκαγιών στην Αττική ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, από το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, απ’ όπου παρακολουθεί τις εξελίξεις.

«Ο Νίκος είναι γεννημένος μαχητής», τόνισε ο κ. Χρυσοχοΐδης για το πρόβλημα υγείας του κ. Χαρδαλιά, και δήλωσε:

«Εύχομαι και δημοσίως στο Νίκο γρήγορα περαστικά όπως και όλοι στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας και του Πυροσβεστικού Σώματος.

»Ο Νίκος είναι γεννημένος μαχητής και είμαι βέβαιος ότι θα κερδίσει και σε αυτή τη δύσκολη μάχη».

Σε ό,τι αφορά στις πυρκαγιές, όπως είπε ο κ. Χρυσοχοΐδης, αυτή τη στιγμή ενισχύονται οι προσπάθειες για την διασφάλιση των οικισμών στην περιοχή των Βιλίων και την αποφυγή επέκτασης της πυρκαγιάς προς την πόλη των Βιλίων και τους οικισμούς Αγίου Γεωργίου και Παλαιοχώρι.

Αντίθετα, είναι βελτιωμένη η κατάσταση στην Κερατέα, με διάσπαρτες ενεργές καύσεις εντός της περιμέτρου της πυρκαγιάς και συνεχίζονται οι προσπάθειες για την οριοθέτησή της.

Ο υπουργός τόνισε ότι οι δυνάμεις πυρόσβεσης αντιμετώπισαν το τελευταίο 24ωρο 45 νέες δασικές πυρκαγιές, ενώ συνολικά, μαζί με τις προηγούμενες αντιμετωπίζουν συνολικά 96 πυρκαγιές.

Οι σημαντικότερες πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν σήμερα, στα Βίλια και στη Λαυρεωτική, είναι σε εξέλιξη.

Σχετικά άρθρα