Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τατσόπουλος: Ήταν πολύ έξυπνη κίνηση η ψήφος εμπιστοσύνης

Τατσόπουλος: Ήταν πολύ έξυπνη κίνηση η ψήφος εμπιστοσύνης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νέα Δημοκρατία, Πέτρος Τατσόπουλος, Ψήφος Εμπιστοσύνης,

«Δεν θα την ψηφίσω. Θα την καταψηφίσω. Καθαρότατο “όχι”. Τι “παρών” τώρα; Δεν είναι αυτοσκοπός οι κυβερνήσεις ούτε μπαμπούλας οι εκλογές για να αποφεύγονται” τόνισε ο ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος.

“Στη συγκεκριμένη περίπτωση, στην πραγματικότητα, η κυβέρνηση ζητάει ψήφο εμπιστοσύνης γιατί είναι σίγουρη ότι θα την πάρει. Δεν πάει για να τζογάρει. Το κάνει για να σφίξουν οι… κώλοι. Γιατί και η ψήφος εμπιστοσύνης και η πρόταση μομφής, από την άλλη μεριά, γίνονται πάντοτε για εσωτερική κατανάλωση. Για να σταματήσουν κάτι βουλευτάκια να πηγαίνουν από εδώ και από εκεί και να λένε το μακρύ και το κοντό τους και να γυρίσουν έτσι στην κομματική γραμμή. Να τους μαντρώσει η κυβέρνηση και να τους συσπειρώσει και να τους πει να κόψουν τα πολλά-πολλά για πρόωρες εκλογές» υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Ο Πέτρος Τaτσόπουλος πάντως συμπλήρωσε με νόημα ότι η κίνηση αυτή της συγκυβέρνησης είναι έξυπνη.

«Η κυβέρνηση θα πάρει στην ψήφο εμπιστοσύνης 154 ψήφους. Ακριβώς όσες έχει. Μπορεί να πάρει και την ψήφο του Αηδόνη… Για την επιβίωσή της ήταν πολύ έξυπνη κίνηση η ψήφος εμπιστοσύνης. Τους μάζεψε όλους στο μαντρί και τους λέει ως τον Φεβρουάριο θα κάνουν μόκο…» κατέληξε ο Πέτρος Τατσόπουλος μιλώντας στον Βήμα FM.

Σχετικά άρθρα