Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σύνταξη στην οικογένεια του νεκρού εθελοντή πυροσβέστη ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης

Σύνταξη στην οικογένεια του νεκρού εθελοντή πυροσβέστη ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αττική, Κυριάκος Μητσοτάκης, Πυρκαγιά, Πυροσβέστης, Φωτιά,

Την ώρα που ξεκινούσε το υπουργικό συμβούλιο, λίγα χιλιόμετρα μακριά, στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στα Άνω Λιόσια φίλοι και συγγενείς έλεγαν το τελευταίο αντίο στον εθελοντή πυροσβέστη Βασίλη Φιλώρα που έχασε τη ζωή του στην Ιπποκράτειο Πολιτεία.

«Αυτή την ώρα, δυστυχώς, αποχαιρετούμε τον εθελοντή πυροσβέστη Βασίλη Φιλώρα, που έχασε τραγικά τη ζωή του στο μέτωπο των πυρκαγιών» ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην εισήγησή του.

Παράλληλα, έκανε γνωστό ότι η κυβέρνηση αποφάσισε την απονομή σύνταξης στην οικογένεια του αδικοχαμένου εθελοντή πυροσβέστη, ο οποίος έχασε τη ζωή του προσπαθώντας να βοηθήσει συμπολίτες του.

«Το λιγότερο το οποίο θα μπορούσαμε να κάνουμε, μετά από αυτό, ήταν η απονομή σύνταξης στη γυναίκα και τα παιδιά του, την οποία αποφάσισε πριν από λίγο η κυβέρνηση.

»Νομίζω, όμως, ότι η μεγαλύτερη τιμή στη μνήμη του είναι να προστατεύσουμε και να αναβαθμίσουμε το φυσικό μας περιβάλλον για το οποίο αγωνίστηκε μέχρι τέλους ο Βασίλης» κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.

Σχετικά άρθρα