Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αντώναρος: Πολιτικά άκαπνοι, ανεπαρκείς και ανίκανοι

Αντώναρος: Πολιτικά άκαπνοι, ανεπαρκείς και ανίκανοι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευάγγελος Αντώναρος, Θεόδωρος Ρουσόπουλος, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Πυρκαγιά, Φωτιά,

Προ των ευθυνών της θέτει την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ο Ευάγγελος Αντώναρος για τις φωτιές που μαίνονται ανεξέλεγκες σε πολλές περιοχές της χώρας.

Χρησιμοποιώντας πολύ σκληρή γλώσσα, ο πρώην υπουργός επί κυβερνήσεων Κώστα Καραμανλή, με ανάρτησή του στο Facebook, κατακεραυνώνει την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη λέγοντας:

«H χώρα αντιμετωπίζει εθνική κρίση.

»Η σημερινή κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός με τους πολιτικά άκαπνους και επιχειρησιακά ανεπαρκείς επιτελείς του είναι ανίκανοι να την αντιμετωπίσουν».

Μάλιστα, ζητά να κληθεί ο Θοδωρής Ρουσσόπουλος για να αναλάβει καθήκοντα ειδικού συντονιστή:

«Εφόσον αρνείται να παραιτηθεί, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει υποχρέωση να προχωρήσει σε μία κίνηση μεγάλου συμβολισμού και πολιτικής ουσίας:

»Να καλέσει άμεσα τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο και σημερινό βουλευτή Θεόδωρο Ρουσσόπουλο και να του αναθέσει καθήκοντα ειδικού συντονιστή με αυξημένες εξουσίες για την αντιμετώπιση της λαίλαπας των πυρκαγιών.

»Διαθέτει τεράστια πείρα από το 2007», προσθέτει.

«Πέρα από την αποτελεσματική διαχείριση των εκατοντάδων πυρκαγιών σε όλη τη χώρα υπάρχει άμεση ανάγκη για υπεύθυνη ενημέρωση του πληθυσμού που είναι βυθισμένος στην απόγνωση ανάμεσα στον κορωνοϊό που θερίζει και τις πυρκαγιές που απειλούν το βιός και τη ζωή του.

»Η σημερινή κυβέρνηση είναι απούσα», καταλήγει.

Σχετικά άρθρα