Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καταγγελία Σπίρτζη: Η εντολή στους πυροσβέστες είναι «αφήστε το Κρυονέρι και πηγαίνετε Δροσοπηγή»

Καταγγελία Σπίρτζη: Η εντολή στους πυροσβέστες είναι «αφήστε το Κρυονέρι και πηγαίνετε Δροσοπηγή»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αττική, Κρυονέρι, Προοδευτική Συμμαχία, Πυρκαγιά, Πυροσβεστική Υπηρεσία, ΣΥΡΙΖΑ, Φωτιά, Χρήστος Σπίρτζης,

Σε μια σοβαρή καταγγελία προέβη ο Χρήστος Σπίρτζης μέσω twitter. Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε εθελοντές πυροσβέστες του κατήγγειλαν ότι από τον ασύρματο της Πυροσβεστικής ουσιαστικά έλαβαν εντολή να εγκαταλείψουν στην τύχη του το Κρυονέρι και να κατευθυνθούν στη Δροσοπηγή.

Μάλιστα ο κ. Σπίρτζης επισημαίνει ότι θα υπάρχει κυβερνητική ευθύνη για κίνδυνο μπλακ άουτ σε περίπτωση που εγκαταλειφθεί η προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς στο Κρυονέρι που οδεύουν οι γραμμές μεταφοράς υπερυψηλής τάσης.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Χρήστου Σπίρτζη στο twitter έχει ως εξής:

«Πριν λίγο εθελοντές πυροσβέστες μας κατήγγειλαν ότι στον ασύρματο της Πυροσβεστικής (ΔΙΑΣ) ειπώθηκε (ευγενική απόδοση εκφράσεων):

»”Αφήστε το Κρυονέρι. Πηγαίνετε Δροσοπηγή”.

»Εκτός του διαπιστωμένου χάους της οργάνωσης του επιτελικού κράτους Μητσοτάκη, εκτός της θυσίας του Εθνικού δρυμού Τατοΐου, εκτός από τα σπίτια και τις περιουσίες των συμπολιτών μας, εκτός της αναζωπύρωσης μετά από δύο ημέρες της πυρκαγιάς της Βαρυμπόμπης.

»Επισημαίνουμε την κυβερνητική ευθύνη για κίνδυνο blackout, στην περίπτωση που εγκαταλειφθεί η προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς στο Κρυονέρι, που οδεύουν οι γραμμές μεταφοράς υπερυψηλής τάσης».

Σχετικά άρθρα