Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πιπιλή: Γιατί τώρα να θέλουμε από μόνοι μας να γίνει σφαγή;

Πιπιλή: Γιατί τώρα να θέλουμε από μόνοι μας να γίνει σφαγή;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Βλάχος, Εκλογές, Νέα Δημοκρατία, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Φωτεινή Πιπιλή,

Τα βέλη της στον γαλάζιο βουλευτή Γιώργο Βλάχο έστρεψε τα βέλη της η Φωτεινή Πιπιλή, με αφορμή την δήλωσή του ότι πρέπει να πάμε σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας χωρίς τον Αντώνη Σαμαρά Πρωθυπουργό.

“Γιατί τώρα να θέλουμε από μόνοι μας να γίνει σφαγή; Τώρα που πάμε να δούμε φως στο τούνελ; Δεν είναι σοβαρή αυτή η εξέλιξη” τόνισε στο ραδιόφωνο Παραπολιτικά FM η Φωτεινή Πιπιλή.

«Τις αναταράξεις στην κυβέρνηση και το κλίμα που επικρατεί το προκάλεσε ο ανασχηματισμός και τα πρόσωπα που μπήκαν στην κυβέρνηση. Το μήνυμα που έστειλε ο ανασχηματισμός στους πολίτες προκάλεσε το σημερινό κλίμα που επικρατεί» υποστήριξε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Παράλληλα χαρακτήρισε αυτοκτονία το σενάριο των πρόωρων εκλογών υπογραμμίζοντας ότι “πρέπει εμείς οι βουλευτές να σοβαρευτούμε. Η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας μας οδήγησε σε μια συζήτηση για το εάν θα πάμε σε εκλογές ή όχι. Είναι λογικό να ανησυχούμε εάν θα γίνει τελικά η εκλογή του Προέδρου ή θα πάμε σε εκλογές. Είναι όμως αυτοκτονία το να ζητάει εκλογές. Και κυρίως να το ζητάει κάποιος από τον κυβερνητικό χώρο».

Σχετικά άρθρα