Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Πεταλωτής την “πέφτει” σε 24 γαλάζιους βουλευτές για τον… Μέγα Αλέξανδρο

Ο Πεταλωτής την “πέφτει” σε 24 γαλάζιους βουλευτές για τον…  Μέγα Αλέξανδρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αργύρης Ντινόπουλος, Γιώργος Πεταλωτής, Μέγας Αλέξανδρος, Νέα Δημοκρατία, Ντόρα Μπακογιάννη,

“Λίγη ουσία περισσότερη δεν βλάπτει” σημειώνει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Παπανδρέου, Γιώργος Πεταλωτής με αφορμή ερώτηση που κατέθεσαν στον Αργύρη Ντινόπουλο.

“Και η χούντα γέμισε με χιλιάδες προτομές του Μεγάλου Αλεξάνδρου σχολεία, υπηρεσίες, νοσοκομεία και δημόσιος χώρους παρόλα αυτά, ουδέν απέδωσε” γράφει σχολιάζοντας το γεγονός ότι κατηγορούν για ολιγωρία και αργοπορία στην κατασκευή του ανδριάντα του Μέγα Αλέξανδρου στην Αθήνα.

Να δείτε που θα έχει συνέχεια αυτή η ανάρτηση.

Διαβάστε τι έγραψε ο Γιώργος Πεταλωτής:

24 Βουλευτές της ΝΔ με Ερώτηση στον Ντινόπουλο (!) εγκαλούν τον Καμίνη για ολιγωρία στην τοποθέτηση ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου σε κεντρικό σημείο της Αθήνας, ο οποίος αγοράστηκε το 93 από την τότε Υπουργό Πολιτισμού Ντόρα Μπακογιάννη και παραχωρήθηκε στο Δήμο.

Το πλέον φωτισμένο όμως είναι το επιχείρημά τους, ότι “τώρα που η εθνικιστική έξαρση των Σκοπίων γιγαντώνεται και η οικειοποίηση της Ελληνικής ιστορίας και Ελληνικών Συμβόλων συνεχίζεται, οποιαδήποτε ολιγωρία και κωλυσιεργία είναι μη ανεκτή”.

Πέραν της έξαρσης σε αφέλεια, στην καλύτερη περίπτωση, αν όντως πιστεύουν ότι με έναν ανδριάντα αντιμετωπίζεται η εθνικιστική έξαρση των “άλλων”, ας θυμηθούν ότι και η χούντα γέμισε με χιλιάδες προτομές του Μεγάλου Αλεξάνδρου σχολεία, υπηρεσίες, νοσοκομεία και δημόσιος χώρους παρόλα αυτά, ουδέν απέδωσε.

Λίγη ουσία περισσότερη δεν βλάπτει …

petalotis facebook

Σχετικά άρθρα