Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γρηγοράκος: Στηρίζω Λοβέρδο για αρχηγό – Είναι μαχητής

Γρηγοράκος: Στηρίζω Λοβέρδο για αρχηγό – Είναι μαχητής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανδρέας Λοβέρδος, Κίνημα Αλλαγής, Λεωνίδας Γρηγοράκος, ΠΑΣΟΚ,

Τη στήριξή του στην υποψηφιότητα του Αντρέα Λοβέρδου για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ εξέφρασε ο πρώην βουλευτής και υπουργός Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος μιλώντας στο «Κανάλι Ένα» του Πειραιά τόνισε ότι συμπαρατάσσεται με τον Ανδρέα Λοβέρδο και εξηγώντας τη στήριξή του στην υποψηφιότητα του Λοβέρδου έκανε λόγο για ανανέωση του ΠΑΣΟΚ με ένα «άλλο αφήγημα».

Συγκεκριμένα ο κ. Γρηγοράκος ανέφερε ότι «αυτή τη στιγμή (σ.σ. ο κ. Λοβέρδος) είναι ένας από τους καλύτερους κοινοβουλευτικούς.

»Έχει μία επιστημονική επάρκεια, υποδομή. Είναι μαχητικός.

»Έχει συμβάλλει καταλυτικά στην αναζωογόνηση ενός ισχυρού και αυθύπαρκτου κοινοβουλευτικού ρεύματος που λέγεται ΠΑΣΟΚ».

Πρόσθεσε ότι «ο Λοβέρδος είναι ένας μαχητής, έχει δώσει εξετάσεις και πρέπει να στηριχθεί διότι το ΠΑΣΟΚ αυτή τη στιγμή έχει ανάγκη από ανθρώπους που αυτή τη στιγμή θα φέρουν κάτι το διαφορετικό».

Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Γρηγοράκος υπογράμμισε ότι «το ζητούμενο σε αυτή την εποχή και σε αυτή τη διαδικασία που θα έχουμε τον Νοέμβριο είναι η επιβίωση ενός πολυδύναμου πολιτικού και κοινωνικού ρεύματος που το αντιπροσώπευε και το εξέφραζε το ΠΑΣΟΚ των προηγούμενων χρόνων, όμως, προσαρμοσμένο στην εποχή και με μέλλον.

»Όπως έκανε ο Ανδρέας Παπανδρέου το ’74 και μέχρι του 2010. Δηλαδή για 40 χρόνια. Το ΠΑΣΟΚ θέλει να ανανεωθεί σε ιδέες, θέλει ένα άλλο αφήγημα».

Ο εκσυγχρονιστής Γρηγοράκος μνημονεύει τον Ανδρέα Παπανδρέου. Πολιτική ιεροσυλία. Τι σχέση μπορούν να έχουν αυτοί οι «λαχανί» εκσυγχρονιστές με τον Ανδρέα Παπανδρέου;

Σχετικά άρθρα