Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Νίκος Δένδιας στο Ντουμπρόβνικ σε συνέδριο γεωπολιτικής

Ο Νίκος Δένδιας στο Ντουμπρόβνικ σε συνέδριο γεωπολιτικής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κροατία, Νίκος Δένδιας, Υπουργείο Εξωτερικών,

Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, θα μεταβεί αύριο, Σάββατο 10 Ιουλίου 2021, στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας, όπου έχει προσκληθεί να συμμετάσχει στο διεθνές συνέδριο Dubrovnik Forum με θέμα «(Post)-Pandemic Geopolitics – Together in a World Apart».

Ειδικότερα, ο υπουργός θα συμμετέχει ως ομιλητής στο panel της δεύτερης συνεδρίασης, που προγραμματίζεται να ξεκινήσει στις 13.30 ώρα Ελλάδος (12.30 τοπική ώρα), με αντικείμενο τα Δυτικά Βαλκάνια και θέμα «The international community and the Western Balkans: How to end the quarantine».

Στο περιθώριο του Forum, ο υπουργός προβλέπεται να έχει σειρά διμερών συναντήσεων διαδοχικά με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης Josip Brkić, με τον Ειδικό Εκπρόσωπο της Ε.Ε. για τον Διάλογο Βελιγραδίου-Πρίστινας Miroslav Lajčák, με τον υπουργό Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας Bujar Osmani, με τον υπουργό Εξωτερικών του Μαυροβουνίου Đorđe Radulović, με τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης για τη Μεσόγειο Nasser Kamel, καθώς και τον υπουργό Εξωτερικών της Κροατίας, Gordan Grlić Radman.

Σχετικά άρθρα