Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δείτε γιατί η Καϊλή στηρίζει Αβραμόπουλο

Δείτε γιατί η Καϊλή στηρίζει Αβραμόπουλο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Αβραμόπουλος, Εύα Καϊλή, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ΠΑΣΟΚ,

Στο πλευρό του νέου Έλληνα Επιτρόπου, Δημήτρη Αβραμόπουλου, στάθηκε η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή.

Η Εύα Καϊλή αντέδρασε άμεσα όταν έμαθε ότι η Μπάρμπαρα Σπινέλι έθεσε βέτο για το χαρτοφυλάκιο που δόθηκε στον Έλληνα Επίτροπο.

Έγραψε η Εύα Καϊλή στο facebook:

Ένα στέλεχος του πολιτικού Group GUE, η Barbara Spinelli, μας αναφέρει τους λόγους που πρέπει να απορριφθεί ο Έλληνας Επίτροπος για το χαρτοφυλάκιο της Μετανάστευσης.

Θυμίζω πως o Σύριζα ανήκει σε αυτό το Group στην ΕΕ και ελπίζω σύντομα να πάρει θέση, καθώς είναι ζήτημα Εθνικής Συνείδησης πρωτίστως να απαντηθεί ο χαρακτηρισμός της χώρας μας ως “Ξενοφοβικής”..

Και δευτερευόντως, οι γενικεύσεις που γίνονται από την επιθετική επιχειρηματολογία που επιλέχθηκε, απαιτούν μια σοβαρη πολιτική απαντήση.

Σημειώνω πως ο επαναπατρισμός μεταναστών απο τον ΔΟΜ σε συνεργασία με το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, γίνεται οικειοθελώς, τα κονδύλια που διασφαλίζουν την υγειονομική περίθαλψη των ανθρώπων που εισέρχονται στην χώρα μας, αν και δυσβάσταχτο το κόστος εν μέσω κρίσης, ποτέ δεν έλλειψαν, ενώ παρά το μέγεθος του προβλήματος που δυσανάλογα επιβαρύνει την Ελλάδα με τα χιλιόμετρα ακτογραμμής, γίνονται προσπάθειες για την καλύτερη δυνατή και ανθρώπινη αντιμετώπιση.

Σχετικά άρθρα