Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Ο δήμιος δεν μπορεί να γίνει σωτήρας”

“Ο δήμιος δεν μπορεί να γίνει σωτήρας”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Ανδρέας Καρίτζης, Βίντεο, Γιώργος Κουμουτσάκος, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ,

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ ο Ανδρέας Καρίτζης κάτω από ορισμένες αυστηρές προϋποθέσεις.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος να συνεργαστεί με δυνάμεις που είναι ξεκάθαρα αντίθετες με πολιτικές που μας οδήγησαν έως εδώ δήλωσε στον Γιάννη Πολίτη και στην εκπομπή ACTION DAILY του ACTION 24 ο Ανδρέας Καρίτζης μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και από τους στενούς συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα.

“Εμείς είμαστε έτοιμοι να συμπράξουμε με όποια πολιτική δύναμη είναι έτοιμη να κάνει επιλογές μακριά από πολιτικές λιτότητας” δήλωσε ο κ. Καρίτζης.

“Το κρίσιμο είναι τι ευνοεί τον ελληνικό λαό σε μια κρίσιμη ιστορική στιγμή. Κι αυτό που τον ευνοεί είναι η συμπαράταξη όσων περισσότερων γίνεται σε μια κυβέρνηση αριστεράw” δήλωσε απαντώντας στο ερώτημα για το αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να συνεργαστεί με τη ΔΗΜΑΡ και το ΠΑΣΟΚ και συμπλήρωσε ότι “το κριτήριο θα είναι η σθεναρή αντίθεση στην πολιτική που μας οδήγησε ως εδώ”.

“Ο δήμιος” όπως είπε χαρακτηριστικά, “δεν μπορεί να γίνει σωτήρας”.

Επίσης μιλώντας ειδικότερα για το ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι “Έχει μικρή σημασία το πολιτικό προσωπικό που έχει μείνει στο ΠΑΣΟΚ και οποιαδήποτε συνεργασία με συγκεκριμένα πρόσωπα θα μπορούσε να στιγματίσει μια προσπάθεια αλλαγής σελίδας. Δεν μπορoύμε να μιλάμε για πρόσωπα που ταυτίστηκαν με το μνημόνιο και έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης” είπε ο κ. Καρίτζης.

Στην ίδια εκπομπή ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος δήλωσε ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει εκβιαστικά εκλογές” και συμπλήρωσε ότι με αυτή την αντιπολιτευτική τακτική “χάνονται επενδύσεις πολλών εκατομμυρίων όπως δημοσιεύτηκε στον Κυριακάτικο τύπο”.


Δεν απέκλεισε συνεργασίες του ΣΥΡΙΖΑ με ΔΗΜΑΡ… by action24_tv

Σχετικά άρθρα