Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πολάκης κατά Μητσοτάκη: Ποιος έχασε την ντροπή για να τη βρεις εσύ;

Πολάκης κατά Μητσοτάκη: Ποιος έχασε την ντροπή για να τη βρεις εσύ;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δήμος Κερατσινίου Δραπετσώνας, Κερατσίνι, Κυριάκος Μητσοτάκης, Παύλος Πολάκης, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Υπουργείο Υγείας,

Με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης απαντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος παρέστη στα εγκαίνια του Κέντρου Υγείας Κερατσινίου.

«Σήμερα συμπληρώνονται δύο χρόνια από την ημέρα που ο ελληνικός λαός εμπιστεύτηκε τη διακυβέρνηση της χώρας στην κυβέρνησή μας.

»Και, πράγματι, δεν θα μπορούσα να φανταστώ πιο συμβολική επίσκεψη από τη σημερινή: Εγκαινιάζουμε ένα πρότυπο πολυδύναμο Κέντρο Υγείας, εδώ στο Κερατσίνι, που θα καλύψει τις ανάγκες δεκάδων χιλιάδων συμπολιτών μας, από το Κερατσίνι, από τη Δραπετσώνα, από το Πέραμα», δήλωσε από εκεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην ανάρτησή του ωστόσο ο Παύλος Πολάκης απαντά πως πρόκειται για έργο του ΣΥΡΙΖΑ συμπληρώνοντας: «Αλλά ποιος έχασε την ντροπή για να τη βρεις εσύ;».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

Η Ρένα Δούρου, εγώ και η Aika Iordanidou (Ολγα Ιορδανιδου διοικήτρια 2ης Υπε επι ΣΥΡΙΖΑ) .

Αλλά ποιος έχασε τη ΝΤΡΟΠΗ για να τη βρεις εσύ;.

ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ από Ολγα Ιορδανιδου:

Ντρέπομαι πλέον για λογαριασμό τους. Φαρδιά πλατιά η πινακίδα στο Κ.Υ. Κερατσινίου με το όνομά του Κυριάκου Μητσοτάκη από κάτω. Δεν έχουν κουνήσει το μικρό τους δαχτυλάκι για το Κ.Υ. Κερατσινίου.

Δεν προκήρυξαν καν τις θέσεις που προβλέπονται από τον οργανισμό του. Αλλά υπογράφουν. Οι ίδιοι που μιλούν για κλείσιμο υγειονομικών δομών.

Πόση αμετροέπεια. Έχω να προτείνω το εξής: Παραιτηθείτε!! Να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ να ξαναφτιάξει κανένα έργο για να έχετε μετά από χρόνια να εγκαινιάζετε!!.

Σχετικά άρθρα