Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΒΟΜΒΑ στη ΝΔ: Ο Τζιτζικώστας ζήτησε παραίτηση Σαμαρά!

ΒΟΜΒΑ στη ΝΔ: Ο Τζιτζικώστας ζήτησε παραίτηση Σαμαρά!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Απόστολος Τζιτζικώστας, Κώστας Καραμανλής, Νέα Δημοκρατία, Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας,

Πύραυλος εδάφους αέρους με αποδέκτη τον Αντώνη Σαμαρά ήταν η πρόταση που έκανε ο Απόστολος Τζιτζικώστας για κυβέρνηση εθνικής ενότητας με άλλον πρωθυπουργό στο τιμόνι της χώρας.

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, μιλώντας στον Alpha σε συνέχεια της φαρμακερής ανάρτησής του την ημέρα της εκδήλωσης για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, σημείωσε ότι το κόμμα της Συγγρού έχει χάσει την ιδεολογική του ταυτότητα για να πυροδοτήσει εν συνεχεία τον πύραυλο:

«Eνδεχομένως να χρειαστεί να παραιτηθεί ο Αντώνης Σαμαράς, καθώς για να γίνει μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας θα πρέπει πιθανότατα να αλλάξει ο Πρωθυπουργός. Eτσι θα μπορέσει να γίνει κυβέρνηση εθνικής ενότητας και να διεξαχθεί ομαλά η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας χωρίς να χρειαστεί να προσφύγει η χώρα σε εκλογές»

Υπενθυμίζεται ότι ο Απόστολος Τζιτζικώστας είχε «καρφώσει» τον Αντώνη Σαμαρά μέσω Facebook και το Σάββατο γράφοντας:

«Πριν από 40 χρόνια ο Κωνσταντίνος Καραμανλής οραματίστηκε την Ελλάδα ως μια σύγχρονη δημοκρατία, ως ένα ισχυρό και ισότιμο μέλος στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Tο μεγάλο αυτό στόχο κατέκτησε με ρεαλισμό, αποφασιστικότητα, μεθοδική δουλειά και αποτελεσματική διαπραγμάτευση. Πίστευα πάντα και προσπαθώ να το υποστηρίζω με πράξεις ότι τιμούμε την προσωπικότητα και την πολιτική παρακαταθήκη του Κωνσταντίνου Καραμανλή όταν εφαρμόζουμε στην καθημερινή μας πρακτική τις αρχές και τις αξίες που ενέπνευσε με το έργο του».

Σχετικά άρθρα