Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ζάεφ πουλά τρέλα για το όνομα της ομάδας – Τώρα κυρώσεις σε όλους εκεί πάνω να μάθουν να σέβονται οι κατσαπλιάδες

Ο Ζάεφ πουλά τρέλα για το όνομα της ομάδας – Τώρα κυρώσεις σε όλους εκεί πάνω να μάθουν να σέβονται οι κατσαπλιάδες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βαλκάνια, Βόρεια Μακεδονία, Ζόραν Ζάεφ, Ποδόσφαιρο, Σκόπια,

Ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ, με απίθανες κουτοπόνηρες ανοησίες, που σε κανένα σοβαρό κράτος δεν θα έστεκαν, προσπαθεί να πείσει τον χαζό λαό του για το αυτονόητο, ότι δηλαδή η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Βόρειας Μακεδονίας πρέπει να λέγεται «Εθνική Βόρειας Μακεδονίας» και όχι «Εθνική Μακεδονίας». Πρόκειται για τρελά πράγματα. Η χώρα αυτή, το οριακά αποτυχημένο κράτος, θέλει να έχει μία εθνική ομάδα με διαφορετικό όνομα από τη χώρα που εκπροσωπεί. Τι ακριβώς συζητάμε; Μήπως θα έπρεπε να πέσουν κυρώσεις σε αυτούς τους κουτοπόνηρους χωριάτες να μάθουν τρόπους;

Και γιατί η ελληνική κυβέρνηση δεν πιέζει αποφασιστικά;

Μήπως βολεύει κάποιους εγχώριους κουτοπόνηρους φιλορώσους ακροδεξιούς μία υπονόμευση της Συμφωνίας των Πρεσπών;

Ας ξέρουν τόσο οι ντόπιοι όσο και οι γείτονες κουτοπόνηροι ότι αργά ή γρήγορα θα τις «φάνε» τις αμερικανικές κυρώσεις και θα «βογκήξουν».

Και ξέρετε γιατί θα «βογκήξουν»; Γιατί εξυπηρετούν ρωσικά και τουρκικά συμφέροντα. Και καλά τα τουρκικά, από τα ρωσικά νομίζουν ότι θα γλιτώσουν;

Κάτι μπουγατσοφάγοι μπατριώτες του βορρά και κάτι άλλοι πελοποννήσιοι κοτζαμπάσηδες, που τόσα χρόνια το έπαιζαν δίπορτο με τους ξένους, θα καλοπεράσουν.

Ο Ζάεφ λοιπόν ανέφερε το καταπληκτικό επιχείρημα ότι η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας του έχει λάβει χρηματοδότηση από το κράτος και ως εκ τούτου πρέπει να προχωρήσει στην αλλαγή της ονομασίας της.

Ο Ζόραν Ζάεφ, σε χθεσινοβραδινή συνέντευξή του στον ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό των Σκοπίων Telma, έκανε γνωστό ότι η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας έλαβε τον περασμένο Ιανουάριο επιχορήγηση από τη Γενική Γραμματεία Νεολαίας και Αθλητισμού για τις κατηγορίες νέων και ελπίδων και ως εκ τούτου πρέπει να προσαρμοστεί, όπως είπε, στις διατάξεις της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Περαιτέρω, ανέφερε ότι περιμένει οι ομοσπονδίες ή άλλοι σύλλογοι, ακόμη και αυτοί που δεν λαμβάνουν κρατική χρηματοδότηση, να υιοθετήσουν το συνταγματικό όνομα του κράτους.

Όπως είπε η Συμφωνία των Πρεσπών προσφέρει στη χώρα μέλλον.

«Η χώρα δεν χρειάζεται νέες αντιπαραθέσεις.

»Αναμφίβολα, όλοι οι μη κυβερνητικοί φορείς, δηλαδή οι νομικές οντότητες του ιδιωτικού δικαίου, συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών επιχειρήσεων και των σωματείων, πρέπει να συμμορφωθούν, εφ’ όσον λαμβάνουν χρήματα από τον κρατικό προϋπολογισμό για τις διεθνείς δραστηριότητές τους», σημείωσε ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας.

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας δεν έχει προχωρήσει ακόμη στην αλλαγή της ονομασίας της και συνεχίζει να διατηρεί την ονομασία «Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Μακεδονίας» και τα αρχικά FFM (Football Federation of Macedonia).

Μόλις επιβληθούν κυρωσάρες, όχι στη Βόρεια Μακεδονία, αλλά στοχευμένες σε αυτούς τους μάγκες ποδοσφαιρικούς «παράγοντες», μαζί και στον αστειάνθρωπο Ζόραν Ζάεφ, όπως ένα πάγωμα των περιουσιακών στοιχείων τους στην Ελλάδα, εκεί να δείτε πώς θα στρώσουν, οι Βαλκάνιοι κομιτατζήδες κατσαπλιάδες, που σηκώνουν ανάστημα στη μητέρα Ελλάδα, οι υποτελείς πεινασμένοι.

Σχετικά άρθρα