Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πολάκης: Μητσοτάκη είσαι ψεύτης – Θα πέσεις σύντομα και με κρότο

Πολάκης: Μητσοτάκη είσαι ψεύτης – Θα πέσεις σύντομα και με κρότο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κυριάκος Μητσοτάκης, Παύλος Πολάκης, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,

«Πύρινη» ανάρτηση από τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, με αποδέκτη τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στην ανάρτησή του, ο Παύλος Πολάκης αναφέρεται στην επιχειρηματολογία του πρωθυπουργού για την κυβερνητική διαχείριση της πανδημίας, αναφερόμενος στα φάρμακα για τον κορωνοϊό, τις διαθέσιμες κλίνες ΜΕΘ και τους νεκρούς ασθενείς εκτός αυτών, αλλά και για το πράσινο πιστοποιητικό.

Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει «ψεύτη» τον πρωθυπουργό, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση θα πέσει σύντομα και με κρότο.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Μητσοτάκη είσαι ΨΕΥΤΗΣ!

1) Τα φάρμακα για τον κορωναϊό δεν είναι «φήμες» που είπες χθες στη Βουλή, είναι πραγματικότητα εδώ και πολύ καιρό και αν είχατε φέρει θα είχα σωθεί τουλάχιστον οι 6.000 από τους 12.300 ΝΕΚΡΟΥΣ της πανδημίας!.

Πες στο «Σωτήρη» να σου φέρει τις μελέτες που υπάρχουν αν δεν τις ξέρεις…

Να μη σου λέει μόνο για τα εμβόλια όπως έκανε και με τη γρίπη στον Αβραμόπουλο!.

Γιατί «πρωθυπουργέ Μωϋσή» όταν είσαι μέσα στη μάχη του πολέμου (πανδημία) το ΠΡΩΤΟ που χρειάζεσαι είναι ΣΦΑΙΡΕΣ (φάρμακα δηλαδή) και ΟΧΙ ΟΧΥΡΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ (δηλαδή εμβόλια).

Πιο απλά δεν μπορώ να το πω!.

2) Φήμες και κακής ποιότητας μάλιστα είναι τα «1500 κρεβάτια» που είπες πως έχουμε τώρα ως κλίνες ΜΕΘ και μάλιστα τόλμησες να με κοιτάξεις και να πεις πως παραλάβατε μόνο 560!.

ΑΚΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟ: α) Εμείς παραλάβαμε από εσάς το Σαμαρά και το Γεωργιάδη δηλαδή 438 κρεβάτια πολυδύναμων ΜΕΘ και σας παραδώσαμε 568 που τα φτιάξαμε μέσα σε μνημόνια και χωρίς 37 δισ. απόθεμα να κάνουμε το μάγκα με ξένα κόλλυβα!

β) Η αλητεία που κάνετε με τα «1500 κρεβάτια» είναι πως σε αυτά υπολογίζετε τα 260 του ιδιωτικού τομέα, τα 180 των ειδικών μονάδων και ΜΑΦ (Νευροχειρουργικών, Μετεγχειρητικών, Τραύματος, Εγκαυμάτων, Καρδιοχειρουργικών κλπ), τα 80 των στρατιωτικών νοσοκομείων ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ (κάποια τα φτιάξαμε εμείς) ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑΓΑΜΕ ΣΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΩΝ ΜΕΘ (δηλαδή τα 568 που έμπαιναν στην εφημερία του ΕΚΑΒ και σας παραδώσαμε) ΣΚΑΡΤΑ 200 κρεβάτια προσθέσατε στο σύστημα ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ και αυτά χωρίς προσωπικό και δη εκπαιδευμένο και αυτά μαλλιοκούβαρα το Δεκέμβρη του 20 μετά το ΘΡΗΝΟ στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ σας τα είχαμε πει από το Μάρτιο του ’20 ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ!

Το τι φτιάξατε, δυστυχώς φαίνεται από τα ποσοστά θνητότητας 100% σε διάφορες ΜΕΘ της επαρχίας!

γ) ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΩΣ ΕΡΙΝΥΕΣ, είναι το αδιαμφισβήτητο γεγονός πως με βάση τα στοιχεία του ΕΟΔΥ, από τους 12.300 νεκρούς οι 8.500 ΠΕΘΑΝΑΝ ΕΚΤΟΣ ΜΕΘ, γιατί κρεβάτια δεν υπήρχαν παρά μόνο στις ανακοινώσεις σας και στα ψεύτικα ρεπορτάζ των ΣΑΠΙΩΝ ΠΕΤΣΟΤΑΙΣΜΕΝΩΝ ΜΜΕ ΣΑΣ!.

Αυτά και θα ‘χει και συνέχεια… γιατί με το να πετάς τη μπάλα της «υποχρεωτικότητας» στην κερκίδα της επικοινωνίας ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΙΣ ΤΟ ΘΡΗΝΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ της πραγματικής ζωής και πολιτικής.

ΥΓ1. Το πράσινο πιστοποιητικό ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ (για εμβόλιο, τεστ και νόσηση), ΟΧΙ αυτό που εισηγήθηκες εσύ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΟ. Γι αυτό το ψηφίσαμε!

ΥΓ2. Δυστυχώς εχθές δεν είχα το δικαίωμα να απαντήσω στις ψευτιές σου στη Βουλή γιατί δεν είχα δηλώσει ομιλητής στο νομοσχέδιο και δυστυχώς δεν μπορούσε να το κάνει ο Αλέξης ο Τσίπρας γιατί διάλεξες να έρθεις την ώρα που συναντιόνταν με την ΑΔΕΔΥ για τον εργασιακό μεσαίωνα που φέρνετε με το Χατζηδάκη! Διάλεξες την ώρα να ‘ρθεις να πεις αυτά που σου έγραψαν και να φύγεις γρήγορα γρήγορα για να αρχίσει σήμερα η ελεεινή συζήτηση για τα προνόμια των εμβολιασθέντων και την απαγόρευση εισόδου στα εστιατόρια και άλλες ιστορίες με κρυφό φασιστικές αρκούδες!.

ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΜΕ ΚΡΟΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ, γιατί εκτός από τα παραπάνω έφτασες να ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ 350 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!.

Σχετικά άρθρα