Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνήγοροι Παπαγγελόπουλου: Άρχισε να ξηλώνεται το κουβάρι της σκευωρίας

Συνήγοροι Παπαγγελόπουλου: Άρχισε να ξηλώνεται το κουβάρι της σκευωρίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, Δημήτρης Τσοβόλας, Σκάνδαλο Novartis,

«Άρχισε να ξηλώνεται το κουβάρι της σκευωρίας που έστησαν η Ν.Δ. και το Κίνημα Αλλαγής, με τους συνεργούς τους εναντίον του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου και δημοσιογράφων», σχολιάζουν μεταξύ άλλων στο δελτίο Τύπου οι συνήγοροι υπεράσπισης Δημήτρης Τσοβόλας και Λυδία Τσοβόλα.

Είχαν προηγηθεί οι δηλώσεις του κ. Παπαγγελόπουλου στον Alpha 98,9 όπου κατήγγειλε πως έχει αποδείξεις ότι δωροδοκήθηκαν πολιτικοί, λέγοντας πως θα κάνει «φέιγ βολάν» τα έγγραφα.

Η ανακοίνωση:

«Άρχισε να ξηλώνεται το κουβάρι της σκευωρίας που έστησαν η Ν.Δ. και το Κίνημα Αλλαγής, με τους συνεργούς τους εναντίον του Δημ. Παπαγγελόπουλου και δημοσιογράφων.

»Οι κατήγοροι και οι συμμέτοχοί τους, μετατρέπονται σε κατηγορούμενους.

»Γεννιέται όμως το ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί από τους αρμόδιους.

»Το ελληνικό δημόσιο έκανε αγωγή κατά της NOVARTIS, διεκδικώντας αποζημίωση ή όχι;

»Πέρασε περίπου ένας χρόνος από τότε που η NOVARTIS ομολόγησε τις δωροδοκίες στην Ελλάδα για τις οποίες οι ΗΠΑ εισέπραξαν πολλές εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια.

»Παραστάθηκε το Ελληνικό Δημόσιο για την στήριξη των κατηγοριών στις εκκρεμείς ποινικές υποθέσεις που αφορούν την NOVARTIS, προκειμένου να προστατευθούν τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού, όπως γνωμοδότησε πριν από αρκετούς μήνες η Ολομέλεια του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους;

»Αναμένει απαντήσεις ο Ελληνικός λαός».

Σχετικά άρθρα