Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προειδοποιεί τη Μενδώνη: Όσους κι εάν απολύσεις είμαστε εδώ

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προειδοποιεί τη Μενδώνη: Όσους κι εάν απολύσεις είμαστε εδώ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απολύσεις Δημοσίων Υπαλλήλων, Κώστας Ζαχαριάδης, Λίνα Μενδώνη, Πάνος Σκουρολιάκος, Προοδευτική Συμμαχία, Σία Αναγνωστοπούλου, ΣΥΡΙΖΑ, Υπουργείο Πολιτισμού, Χριστόφορος Βερναρδάκης,

Στο ΥΠΠΟΑ βρέθηκαν τη Δευτέρα τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η Σία Αναγνωστοπούλου, τομεάρχης Πολιτισμού, ο Κώστας Ζαχαριάδης, τομεάρχης Εσωτερικών, ο Πάνος Σκουρολιάκος, αναπληρωτής τομεάρχης Πολιτισμού της και ο Χριστόφορος Βερναρδάκης, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Α΄ Αθήνας, προκειμένου να προβούν, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, σε πεντάλεπτη παράσταση διαμαρτυρίας για τις πρώτες απολύσεις, όπως υποστηρίζουν, «που πραγματοποιούνται στο δημόσιο με τη σφραγίδα της κυβέρνησης της ΝΔ».

«Η κ. Μενδώνη με τον ίδιο δημοκρατικό σεβασμό που έχει αντιμετωπίσει πλείστα όσα θέματα, αντιμετώπισε και τους βουλευτές της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

»Δεν είχε χρόνο και τους παρέπεμψε στο διευθυντή του γραφείου της.

»Επειδή όμως οι πρώτες απολύσεις στο δημόσιο δεν προοιωνίζονται τίποτα καλό -μην ξεχνάμε και το εργασιακό νομοσχέδιο- ας γνωρίζει η κ. Μενδώνη ότι όσες αντιδημοκρατικές μεθόδους και αν χρησιμοποιήσει δεν πρόκειται οι απολυμένοι συμπολίτες μας να μείνουν ανυπεράσπιστοι», τονίζουν οι βουλευτές.

Σχετικά άρθρα