Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έξι χώρες θέλουν να πουλήσουν φρεγάτες στην Ελλάδα

Έξι χώρες θέλουν να πουλήσουν φρεγάτες στην Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Εξοπλιστικά Προγράμματα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Κυριάκος Μητσοτάκης, Ολλανδία, Πολεμικό Ναυτικό, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,

Η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας ενημέρωσε το Σάββατο τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για την αξιολόγηση των προτάσεων που έχουν υποβληθεί στο Πολεμικό Ναυτικό για την ενίσχυσή του με 4 νέες φρεγάτες.

Όπως ανακοινώθηκε, στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, έγινε δεκτή η εισήγηση να εξεταστούν οι δυνατότητες αξιολόγησης προμήθειας φρεγατών από την Γαλλία, τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, την Ιταλία και την Ολλανδία.

Στη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό έλαβαν μέρος ο υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ, ο γενικός γραμματέας του ΥΠΕΘΑ κ. Αντώνιος Οικονόμου, ο γενικός διευθυντής ΓΔΑΕΕ κ. Αριστείδης Αλεξόπουλος, ο σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας κ. Θάνος Ντόκος και ο γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού κ. Γρηγόριος Δημητριάδης.

Σχετικά άρθρα