Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λαφαζάνης: Διαγραφή χωρίς όρους του μεγαλύτερου μέρους του χρέους!

Λαφαζάνης: Διαγραφή χωρίς όρους του μεγαλύτερου μέρους του χρέους!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άνγκελα Μέρκελ, Αντώνης Σαμαράς, Γερμανικές Αποζημιώσεις, Γερμανικές Οφειλές, Δημόσιο Χρέος, Ελληνικό Χρέος, Κατοχικό Δάνειο, Παναγιώτης Λαφαζάνης, ΣΥΡΙΖΑ,

Την πρόταση, να αναλάβει η Ελλάδα «μια μεγάλη πρωτοβουλία αγώνα για τη διαγραφή, χωρίς όρους, του μεγαλύτερου τουλάχιστον μέρους του χρέους», κάνει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης με σημερινή δήλωσή του στο «Χωνί της Κυριακής».

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι δεν έθεσε καν το θέμα του ελληνικού χρέους στη συνάντηση του με την Άνγκελα Μέρκελ και προσθέτει ότι «ακόμα πιο θλιβερό είναι ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να θέσει στην Άνγκελα Μέρκελ ούτε το θέμα του κατοχικού δανείου».

Οι δανειστές απαιτούν από την Ελλάδα και το τελευταίο ευρώ και εμείς δεν τολμούμε να ζητήσουμε αναγνωρισμένα χρέη προς την πατρίδα μας ύψους δεκάδων δισ. ευρώ, τονίζει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και υπογραμμίζει:

«Η Ελλάδα χρειάζεται να αναλάβει μια μεγάλη πρωτοβουλία αγώνα για τη διαγραφή, χωρίς όρους, του μεγαλύτερου, τουλάχιστον, μέρους του χρέους. Το δημόσιο χρέος πνίγει την Ελλάδα, όπως και η ιδιωτική υπερχρέωση έχει οδηγήσει σε ουσιαστική πτώχευση τα ελληνικά νοικοκυριά. Το υπέρογκο δημόσιο χρέος δεν αντιμετωπίζεται με μείωση των επιτοκίων και επιμήκυνση της αποπληρωμής του”.

Σχετικά άρθρα