Μετάλλαξη ΔέλταΚορωνοϊός - Κορονοϊός
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μεϊμαράκης: Χωρίς ευρωπαϊκό στρατό δεν μπορεί να υπάρξει αξιόπιστη εξωτερική πολιτική

Μεϊμαράκης: Χωρίς ευρωπαϊκό στρατό δεν μπορεί να υπάρξει αξιόπιστη εξωτερική πολιτική
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Ευρωβουλευτές, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Νέα Δημοκρατία,

Δεν τίθεται ζήτημα νέου μνημονίου μετά το τέλος της πανδημίας διαβεβαίωσε ο ευρωβουλευτής και επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης στο Regional Growth Conference που διεξάγεται στην Πάτρα.

Τόνισε πως το τέλος της πανδημίας θα πρέπει να φέρει μία νέα αρχή με τους επιτρόπους Οικονομικών, Ανάπτυξης να καλούνται να δώσουν μία λύση για τα κορονοχρέη που δημιούργησε η πανδημία.

Όπως συμπλήρωσε οι χώρες πήραν μέτρα και έκλεισαν τις οικονομίες συνεπώς, όπως είπε αυτά τα χρέη πρέπει να ρυθμιστούν ή ένα μέρος τους να διαγραφεί.

Αναφερόμενος στα μεγάλα ποσά που θα έρθουν στη χώρα μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης, σημείωσε πως δεν πρέπει να χαθεί ούτε ένα ευρώ και τα χρήματα θα διοχετευθούν σε όλους τους τομείς της οικονομίας όπως στην ψηφιακή μετάβαση, τις ΜΜΕ, τις υποδομές, τον αγροτικό τομέα.

Κλείνοντας, ζήτησε νέο ευρωπαϊκό σύμφωνο που θα δίνει περισσότερες αρμοδιότητες στην ΕΕ, λέγοντας πως «αν δεν υπάρξει ευρωπαϊκός στρατός είναι δεδομένο ότι δεν μπορεί να υπάρξει αξιόπιστη εξωτερική πολιτική».

Σχετικά άρθρα