Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ντινόπουλος: Δεν είναι κατεργαραίοι οι δήμαρχοι

Ντινόπουλος: Δεν είναι κατεργαραίοι οι δήμαρχοι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αργύρης Ντινόπουλος, Κυριάκος Μητσοτάκης, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

Νέες διαστάσεις παίρνει η κόντρα του Αργύρη Ντινόπουλου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη όσον αφορά τους δήμους που αρνούνται την απογραφή.

Όπως τόνισε σήμερα με νόημα ο Αργύρης Ντινόπουλος, δεν θεωρεί ότι το ζήτημα το συμβάσεων είναι το βασικό πρόβλημα της αυτοδιοίκησης στην παρούσα φάση και συμπλήρωσε ότι «υπάρχουν αλλά σοβαρότερα προβλήματα, όπως η έλλειψη πόρων, η γραφειοκρατία, οι παιδικοί σταθμοί», επισήμανε.

«Υπάρχει ένα συμβούλιο της δικαιοσύνης που θα αποφασίσει αν οι πέντε δήμαρχοι διέπραξαν κάποιοι αδίκημα», δήλωσε στο MEGA ο υπουργός Εσωτερικών, αναφερόμενος στους δημάρχους που αρνήθηκαν να δώσουν στους ελεγκτές στοιχεία για τις μετατροπές συμβάσεων εργασίας. Οι εν λόγω φάκελοι έχουν σταλεί στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Σημείωσε πως ο ίδιος δεν συμφωνεί με τους δημάρχους που αρνήθηκαν να συνεργαστούν, όμως τόνισε πως κάποιοι θέλουν να εμφανίσουν ως «κατεργαρέους» τους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης που είναι αιρετοί, τη στιγμή που αρκετοί από αυτούς άφησαν τις δουλειές τους για να υπηρετήσουν τα κοινά.

Ο υπουργός Εσωτερικών προσέθεσε ότι συμφωνεί με τον κ. Μητσοτάκη για τον επανέλεγχο των συμβάσεων, διευκρινίζοντας ότι εφόσον ελήφθη αυτή η απόφαση ο ίδιος έπραξε το καθήκον του.

Σχετικά άρθρα