Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Με τον γιο του Σαδίκ και τους ψευτομουφτήδες ο Τσαβούσογλου στο Τουρκικό Προξενείο

Με τον γιο του Σαδίκ και τους ψευτομουφτήδες ο Τσαβούσογλου στο Τουρκικό Προξενείο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Κομοτηνή, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, Τουρκική Πρεσβεία, Τουρκικό Προξενείο, Ψευδομουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ, Ψευδομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε,

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου μετέβη στην Κομοτηνή με πομπή 16 οχημάτων. Επισκέφτηκε το Τουρκικό Προξενείο, όπου έγινε δεκτός από τον πρόξενο Μουράτ Ομέρογλου και τους δύο ψευδομουφτήδες, Ιμπραήμ Σερίφ της Κομοτηνής, και Αχμέτ Μετέ της Ξάνθης.

Σε αυτή τη συνάντηση παρίστατο ο Λεβέντ Σαδίκ, γιος του πρώην βουλευτή Αχμέτ Σαδίκ ο οποίος θεωρείται πρόσωπο με ιδιαίτερη σημασία για την Τουρκία στην περιοχή.

Να σημειωθεί ότι οι μουφτήδες είναι δικαστές, δεν είναι ιερείς, δεν έχει ιερείς το Ισλάμ.

Είναι ιεροδικαστές που δικάζουν σύμφωνα με τον θρησκευτικό νόμο της Σαρία.

Δηλαδή, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου συναντήθηκε σε ελληνικό έδαφος με δύο έκνομους απατεώνες, που διαπράττουν αντιποίηση Αρχής, παριστάνοντας τους δικαστές δίχως να είναι.

Βεβαίως απορίας άξιο είναι γιατί αυτοί οι απατεώνες δεν έχουν συλληφθεί από το ελληνικό κράτος. Μπορεί ο καθένας να παριστάνει τον δικαστή δίχως συνέπειες;

Στη συνέχεια ο Τούρκος υπουργός πήγε στο Μειονοτικό σχολείο «Τζελάλλ Μπαγιάρ», το οποίο αποκάλεσε κι αυτό «τουρκικό», όπου συνομίλησε με μαθητές και καθηγητές.

Σχετικά άρθρα