Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Την Παρασκευή η μήνυση Παππά κατά Κελέτση – «Αλλοιώθηκε η αποδεικτική διαδικασία»

Την Παρασκευή η μήνυση Παππά κατά Κελέτση – «Αλλοιώθηκε η αποδεικτική διαδικασία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Νέα Δημοκρατία, Νίκος Παππάς, Προοδευτική Συμμαχία, Σταύρος Κελέτσης, ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Καλογρίτσας,

Βαρύτατη αλλοίωση της αποδεικτικής διαδικασίας και ευθεία παραβίαση των υπερασπιστικών δικαιωμάτων του Νίκου Παππά χαρακτηρίζει ο συνήγορος του πρώην υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Βαγγέλης Γεωργακόπουλος, την παραποίηση των πρακτικών από τον πρόεδρο της Προανακριτικής, Σταύρο Κελέτση.

Το πρωί της Παρασκευής θα επισκεφτούν τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Β. Πλιώτα, ο Ν. Παππάς και ο συνήγορός του, Β. Γεωργακόπουλος προκειμένου να υποβάλλουν μήνυση κατά του προέδρου της Προανακριτικής Επιτροπής.

Μιλώντας στο documentonews.gr, ο δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, Β. Γεωργακόπουλος, δήλωσε τα εξής:

«Όλοι οι πολίτες, ανεξαρτήτως θέσης και εξουσίας, οφείλουν να σέβονται τους νόμους και είναι ίσοι έναντι αυτών.

»Στην περίπτωση της προανακριτικής Επιτροπής ο Πρόεδρός της, Στ. Κελέτσης, έλαβε την πρωτοφανή απόφαση να επιλέγει ο ίδιος το τι θα γραφεί στα Πρακτικά των συνεδριάσεων της Επιτροπής.

»Η εν λόγω απόφαση του αποτελεί βαρύτατη αλλοίωση της αποδεικτικής διαδικασίας και παραβιάζει ευθέως τα υπερασπιστικά δικαιώματα του ελεγχόμενου.

»Για τον λόγο αυτό ο εντολέας μου προβαίνει στην υποβολή Μήνυσης κατά του Προέδρου της Επιτροπής, για τις εγκληματικές πράξεις της πλαστογραφίας και της ψευδούς βεβαίωσης».

Σχετικά άρθρα