Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Δένδιας μεταβαίνει σε Ισραήλ και παλαιστινιακά εδάφη για να φέρει την ειρήνη

Ο Δένδιας μεταβαίνει σε Ισραήλ και παλαιστινιακά εδάφη για να φέρει την ειρήνη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αίγυπτος, Αϊμάν Σαφάντι, Γκάμπι Ασκενάζι, Ιορδανία, Ισραήλ, Νίκος Δένδιας, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Σάμεχ Σούκρι, Υπουργείο Εξωτερικών,

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας μεταβαίνει την Τρίτη 18 Μαΐου, στο Ισραήλ και στα Παλαιστινιακά εδάφη. Ο υπουργός Εξωτερικών θα έχει συναντήσεις με την Αυτού Θειοτάτη Μακαριότητα τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλο Γ΄, με τον Ισραηλινό ομόλογό του Γκάμπι Ασκενάζι και με τον Παλαιστίνιο ομόλογο του Ριάντ αλ Μαλίκι.

Επίσης, την Τρίτη ο κ. Δένδιας θα συμμετάσχει στην έκτακτη τηλεδιάσκεψη των υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που συνεκάλεσε ο ΥΕ/ΑΕ Ζοσέπ Μπορέλ με αντικείμενο τις εξελίξεις στην περιοχή.

Tην ίδια ημέρα, ο υπουργός Εξωτερικών θα μεταβεί και στην Ιορδανία, όπου θα συναντηθεί με τον Ιορδανό ομόλογό του Αϊμάν Σαφάντι.

Τέλος, ο κ. Δένδιας θα μεταβεί στο Κάιρο την Πέμπτη 20 Μαΐου, όπου θα συναντηθεί με τον Αιγύπτιο ομόλογό του Σάμεχ Σούκρι.

Ο υπουργός Εξωτερικών είχε νωρίτερα τη Δευτέρα συνεργασία με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ενόψει των επικείμενων επισκέψεων του.

Διαβάστε σχετικά: Εκεί που η Τουρκία ρίχνει λάδι στη φωτιά η Ελλάδα αγωνίζεται για την επίτευξη της ειρήνης – Είμαστε ηγέτες ειρηνοποιοί

Σχετικά άρθρα