Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βούλτεψη: Ο Τζέιμς Μπόντ επισκέπτεται τα κεντρικά γραφεία κόμματος;

Βούλτεψη: Ο Τζέιμς Μπόντ επισκέπτεται τα κεντρικά γραφεία κόμματος;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΕΥΠ - Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, Σοφία Βούλτεψη, ΣΥΡΙΖΑ,

Δεν μπορεί να το διανοηθεί αυτό που συνέβη στην Κουμουνδούρου η Σοφία Βούλτεψη και από χθες καταγγέλλει τον ΣΥΡΙΖΑ για μυστική ατζέντα που έχει με την ΕΥΠ.

«Μήπως παρατηρήσατε χθες τι έγινε με την ΕΥΠ; Δεν μπορεί οι μυστικοί μας πράκτορες να μπαίνουν στην Κατεχάκη από την πίσω πόρτα, για να μην τους ξέρει κανείς και στην Κουμουνδούρου από την μπροστινή. Έχετε δει στο «Από τη Ρωσία με αγάπη», τον Τζέιμς Μπόντ να επισκέπτεται τα κεντρικά γραφεία ενός κόμματος; Έχετε δει εσείς μυστικούς πράκτορες να επισκέπτονται κόμματα;» δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΪ.

Αναφερόμενη στην συνάντηση εκπροσώπων των εργαζομένων στην ΕΥΠ με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, η Σοφία Βούτεψη τόνισε ότι “το κάθε κόμμα έχει την ευθύνη του. Δεν χρησιμοποιεί μια νευραλγική υπηρεσία για να κάνει μικροκομματικές πιρουέτες”.

«Μιλάμε για μια Υπηρεσία που υπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα και που ο κάθε Έλληνας δεν τολμάει να την αγγίξει και για πρώτη φορά βλέπουμε τέτοια πράγματα. Αυτά είναι απαράδεκτα. Πολύ περισσότερο, που ακούσαμε επί λέξει ότι χρειάζεται «απόλυτη διαφάνεια και κοινοβουλευτικός έλεγχος». Ρωτήστε τα μικρά παιδιά στην Ελλάδα, που βλέπουν Τζέιμς Μποντ. Αν ο Τζέιμς Μποντ λειτουργούσε με «απόλυτη διαφάνεια» και έβγαζε στο internet τις δραστηριότητές του, δεν θα ήταν Τζέιμς Μποντ. Αν το αυτονόητο δεν θέλουμε να το καταλάβουμε, σημαίνει ότι υπάρχει κρυφή ατζέντα» ολοκλήρωσε η Σοφία Βούλτεψη την παρέμβασή της.

Σχετικά άρθρα