Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ντινόπουλος προς Θεοδωράκη: Έχεις φασιστική νοοτροπία

Ντινόπουλος προς Θεοδωράκη: Έχεις φασιστική νοοτροπία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αργύρης Ντινόπουλος, Ρένα Δούρου, Σταύρος Θεοδωράκης,

Πόλεμο με το Ποτάμι και τον Σταύρο Θεοδωράκη άνοιξε ο Αργύρης Ντινόπουλος με αφορμή τις πρωινές δηλώσεις του για το ζήτημα της αξιολόγησης του προσωπικού στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εφαρμόζει τον νόμο και καλά κάνει» υπογράμμισε ο Αργύρης Ντινόπουλος και συμπλήρωσε «ανάμεσα σε αυτά που είπε ο κ. Μητσοτάκης και σε αυτά που είπε η κ. Δούρου τάσσομαι αναφανδόν υπέρ αυτών που είπε η Ρένα Δούρου. Θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα. Θα εφαρμοστεί η νομιμότητα… Και βεβαίως η κυβέρνηση είναι αυτή που εφαρμόζει τη νομιμότητα» είχε δηλώσει το πρωί ο Αργύρης Ντινόπουλος.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης τον κατηγόρησε για παλαιοκομματισμό με αφορμή τις δηλώσεις του αυτές.

Τώρα ο Αργύρης Ντινόπουλος τον κατηγορεί για φασιστική νοοτροπία.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Αργύρη Ντινόπουλου:

«Μετά το ειρωνικό σχόλιό μου στον ΑΝΤ1 για τη Ρένα Δούρου, που πολλαπλώς παραποιήθηκε, θέλω να κάνω ένα σχόλιο αναφορικά με τη δήλωση του κυρίου Θεοδωράκη.

Το Υπουργείο Εσωτερικών πράγματι “τάραξε στη νομιμότητα” τους δημάρχους, που αρνήθηκαν τους ελέγχους των συμβάσεων. Απέστειλε αμέσως όλα τα σχετικά έγγραφα στους Γενικούς Γραμματείς των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων για να εφαρμόσουν το νόμο.

Ο κ. Θεοδωράκης, όμως, ταράζει κυριολεκτικά και την αλήθεια και τη δημοσιογραφική δεοντολογία, κατηγορώντας με βαριές εκφράσεις το Υπουργείο Εσωτερικών για δήθεν παλαιοκομματική νοοτροπία.

Αρκεί κανείς να ακούσει τις σημερινές δηλώσεις μου στα ΜΜΕ για να αντιληφθεί τον γκεμπελισμό και τη φασιστική νοοτροπία του κ. Θεοδωράκη».

Σχετικά άρθρα