Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αντώναρος: Ο Μητσοτάκης είχε αναφερθεί σε «αγορά» των πατεντών – Ο Μπάιντεν λέει ακριβώς το αντίθετο

Αντώναρος: Ο Μητσοτάκης είχε αναφερθεί σε «αγορά» των πατεντών – Ο Μπάιντεν λέει ακριβώς το αντίθετο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εμβόλιο, Ευάγγελος Αντώναρος, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Κυριάκος Μητσοτάκης, Τζο Μπάιντεν,

Ο Ευάγγελος Αντώναρος σχολίασε τον «πανικό» που έπεσε στο Μέγαρο Μαξίμου και στους δημοσιογράφους του από τη βόμβα Μπάιντεν για απελευθέρωση της πατέντας του εμβολίου.

Όχι μόνο επειδή για μία ακόμη φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης «πιάστηκε» να «λαλεί» άλλη γλώσσα από την Ουάσιγκτον -τους τρέμουν τους Αμερικανούς οι εκσυγχρονιστές φιλογερμανοί του Μαξίμου- αλλά ακόμα χειρότερα επειδή πριν έξι μήνες χλεύαζε την ίδια πρόταση από τον Αλέξη Τσίπρα. Και το βιντεάκι με τον χλευασμό της πρότασης τότε Τσίπρα και τώρα Μπάιντεν μέσα στη Βουλή των Ελλήνων έχει κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου, διότι την εποχή του διαδικτύου δεν υπάρχουν σύνορα.

Πέρα από τη μικροπολιτική της επαρχιώτικης ελλαδίτικης δημοσιογραφίας, υπάρχει και η μεγαπολιτική, ή γεωπολιτική, στην οποία το Μαξίμου δεν περνά τη βάση. Βεβαίως, όποιος επιλέγει εκσυγχρονιστές για συμβούλους δεν έχει καλό τέλος. Αυτό διδάσκει η ιστορία.

Έγραψε ο Ευάγγελος Αντώναρος:

«Οι καλοταϊσμένοι κονδυλοφόροι της εντολοδόχου δημοσιογραφίας σαστίσαν στην αρχή.

»Έκαναν ώρες να αναφερθούν στην πρωτοβουλία Μπάιντεν για άρση των πατεντών στα εμβόλια κατά του κοβιντ. Μετά την “έθαψαν” στα ψιλά.

»Στη διάρκεια της νύχτας ήρθαν σε επαφή με τους “εντολείς” τους κι άρχισαν να γράφουν ότι ο Μπάιντεν υιοθέτησε σχετικές ιδέες/προτάσεις Μητσοτάκη. Για τα γέλια!

»Και για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα: Πριν από καιρό (6 Απριλίου 2020) ο Μητσοτάκης είχε κάνει μια αναφορά για “αγορά” των πατεντών.

»Ο Μπάιντεν λέει ακριβώς το αντίθετο: “Άρση των πατεντών”. Οποίος δεν καταλαβαίνει τη διαφορά, είναι από ηλίθιος μέχρι ύπουλος…», καταλήγει ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας.

Σχετικά άρθρα