Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Τα ψέματα Μητσοτάκη, Τζιτζικώστα για τα οδικά έργα στη Μακεδονία

ΣΥΡΙΖΑ: Τα ψέματα Μητσοτάκη, Τζιτζικώστα για τα οδικά έργα στη Μακεδονία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απόστολος Τζιτζικώστας, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νίκος Παππάς, ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης,

«Μητσοτάκης, Καραμανλής και Τζιτζικώστας προσέφυγαν στην προπαγάνδα για να κρύψουν την πλήρη εγκατάλειψη των μεγάλων οδικών έργων και στη Μακεδονία», τονίζουν σε ανακοίνωση τους ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νίκος Παππάς και ο αναπληρωτής τομεάρχης Χρήστος Γιαννούλης, με αφορμή τη φιέστα Μητσοτάκη, Καραμανλή και Τζιτζικώστα για τα οδικά έργα Θεσσαλονίκη-Έδεσσα και Δράμα-Αμφίπολη

Η ανακοίνωση:

«Δεν είναι όλα προπαγάνδα. Έχετε χρήματα από το 2017 και δεν ολοκληρώσατε ούτε τις απαλλοτριώσεις…»

Από το 2017, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ εξασφάλισε στον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Τζιτζικώστα, 10 εκατ. ευρώ για απαλλοτριώσεις στο έργο Θεσσαλονίκη-Έδεσσα.

Ακολούθησε η πλήρης απραξία.

Και σήμερα Μητσοτάκης, Καραμανλής και Τζιτζικώστας προσέφυγαν στην προπαγάνδα για να κρύψουν την πλήρη εγκατάλειψη των μεγάλων οδικών έργων και στη Μακεδονία.

Και ενώ επί μεγάλο χρονικό διάστημα μοίραζαν προσδοκίες στην περιοχή για την ένταξη των αξόνων Θεσσαλονίκη-Έδεσσα και Δράμα-Αμφίπολη στο Ταμείο Ανάκαμψης, σήμερα επιστρέφουν στην τακτική των ΣΔΙΤ, χωρίς σαφές πλαίσιο υλοποίησης των έργων, με συνέπεια μεγάλες καθυστερήσεις.

Ο χρόνος που χρειάζεται για τις απαλλοτριώσεις είναι μεγαλύτερος από τον χρόνο που απομένει στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Τους κυρίους Μητσοτάκη και Καραμανλή μπορεί να τους ενδιαφέρει η προπαγάνδα, αλλά τους πολίτες τους ενδιαφέρει η ουσία και η αναβάθμιση των υποδομών.

Σχετικά άρθρα