Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΜεΡΑ 25 για Μητσοτάκη: Ατελείωτος Γολγοθάς με έξτρα εκατόνταρχους

ΜεΡΑ 25 για Μητσοτάκη: Ατελείωτος Γολγοθάς με έξτρα εκατόνταρχους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάνης Βαρουφάκης, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ΜέΡΑ25 | DiEM25 Κίνηση για τη Δημοκρατία στην Ευρώπη 2025,

Iδιαίτερα καυστικό είναι στο σχόλιό του το ΜέΡΑ25 για το διάγγελμα Μητσοτάκη και τονίζει ότι «χάρη στην ανικανότητα της κυβέρνησής του, όλο το καλοκαίρι προσδιαγράφεται κι αυτό Πασχαλινό: ένας ατελείωτος Γολγοθάς με έξτρα εκατόνταρχους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΜέΡΑ25 έχει ως εξής:

«Με εντολή Μητσοτάκη, ο ιός πλέον για δύο ώρες ακόμα μέσα στη μέρα, δε θα κολλάει.

»Από τις 3 Μαΐου και μετά, θα κολλάει μετά τις 11, αντί μετά τις 9 που ίσχυε μέχρι τώρα.

»Είναι αυτές οι πινελιές αψυχολόγητης αυταρχικότητας που δυναμιτίζουν την όποια καλή προαίρεση μπορεί να είχε και ο πιο καλόπιστος πολίτης προς την κυβερνητική διαχείριση της πανδημίας.

»Στα απόνερα της αποκάλυψης ότι η κυβέρνηση εργαλειοποιεί την επιτροπή ειδικών προκειμένου αυτή να γίνεται ο φερετζές των προαποφασισμένων κυβερνητικών πολιτικών, η κυβέρνηση καταφεύγει στη δοκιμασμένη συνταγή που εφαρμόζει και στην οικονομία: φιλοτεχνεί την πιο ροζ, αισιόδοξη, φωτεινή εκδοχή ενός μέλλοντος που τάχα θα χτίσει με υλικά που αποδεδειγμένα δεν έχει.

»Έτσι, όπως τάζει ανάκαμψη με πρόσκαιρα δανεικά, τάζει και διεύρυνση της ηλικιακής βεντάλιας υποψήφιων προς εμβολιασμό, όταν τόσους μήνες τώρα κατάφερε ασθμαίνοντας να εμβολιάσει πλήρως μόνο το 7,5 % του πληθυσμού.

»Με την ιδια λογική της υπεραισιοδοξίας, επιστρατεύει το καρότο μιας εύρυθμης τουριστικής σεζόν, για να απαλύνει το μαστίγιο του δεύτερου στη σειρά «Πάσχα εντός των τοιχών», όταν ξέρει πολύ καλά ή θα έπρεπε να ξέρει, ότι χάρη στην ανικανότητα της κυβέρνησής του, όλο το καλοκαίρι προσδιαγράφεται κι αυτό Πασχαλινό: ένας ατελείωτος Γολγοθάς με έξτρα εκατόνταρχους».

Σχετικά άρθρα