Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιατί η Ντόρα δεν θα πάει στα γενέθλια της Νέας Δημοκρατίας

Γιατί η Ντόρα δεν θα πάει στα γενέθλια της Νέας Δημοκρατίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Αντώνης Σαμαράς, Κώστας Καραμανλής, Νέα Δημοκρατία, Ντόρα Μπακογιάννη,

Με μια αιρετική δήλωση, ως προς την επίσημη γραμμή που ακολουθεί το Μαξίμου, η Ντόρα Μπακογιάννη καλεί τον Πρωθυπουργό να βρει σημείο συνεννόησης με τον Αλέξη Τσίπρα τουλάχιστον για τα κρίσιμα θέμα της οικονομίας.

Μιλώντας στα Παραπολιτικά FM υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι «είναι καιρός να έρθουν σε συνεννόηση η αντιπολίτευση με την κυβέρνηση. Να καλέσει ο Αντώνης Σαμαράς τον Αλέξη Τσίπρα και να συνεννοηθούν. Η χώρα βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο. Είμαστε κοντά στο να πιούμε νερό και στο τέλος αυτής της προσπάθειας. Θα ήταν κρίμα να τιναχτούν αυτά τον αέρα για μικροπολιτικά οφέλη, από οποιαδήποτε πλευρά κι αν προέρχονται αυτά. Υπάρχουν πολλά θέματα που ο Σαμαράς θα έπρεπε να είχε ενημερώσει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον Αλέξη Τσίπρα».

Όσον αφορά το ζήτημα της εκλογής νέου Προέδρου της Δημοκρατίας η Ντόρα Μπακογιάννη ζήτησε να “μην μιλάμε για τον Κώστα Καραμανλή που έχει δηλώσει κατηγορηματικά ότι δεν τον ενδιαφέρει. Από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλά πρόσωπα που μπορούν να εκπροσωπήσουν τους Έλληνες σε ανώτατο επίπεδο, υπάρχουν πολλά».

Αυτό όμως που προκάλεσε αίσθηση ήταν η αποκάλυψη ότι δεν θα παραβρεθεί στα γενέθλια της Νέας Δημοκρατίας.

«Δεν θα παραβρεθώ στα γενέθλια. Δυστυχώς, θα απουσιάζω για βουλευτικές υποχρεώσεις στις Βρυξέλες» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικά άρθρα