Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Καρατζαφέρης αναρωτιέται γιατί δεν μιλά ο Καραμανλής

Ο Καρατζαφέρης αναρωτιέται γιατί δεν μιλά ο Καραμανλής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Γιώργος Καρατζαφέρης, Κώστας Καραμανλής, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ,

“Δεν έχει μιλήσει καθόλου εδώ και 4 χρόνια και δεν καταλαβαίνω πως δεν είναι παρών σε τέτοιες στιγμές δεν είναι οποιοδήποτε πρόσωπο πρέπει να ληφθούν και από εκείνον πρωτοβουλίες» τόνισε ο Γιώργος Καρατζαφέρης σε ερώτηση που αφορούσε την στάση του Κώστα Καραμανλή για να συπμληρώσει στην συνέχεια ότι η ιστορία θα είναι αμείλικτη.

Όσον αφορά τα σενάρια επιστροφής του στην Νέα Δημοκρατία υπογράμμισε ότι “δεν υφίσταται κανένα θέμα , δεν θα πάω στο Συνέδριο της ΝΔ , κάποιοι ήθελαν να κάνουν σόου, η πανστρατιά στην παράταξη γίνεται μόνο με αλλαγή πολιτικής και αν δεν αλλάξει η πολιτική έρχεται ο Τσίπρας”.

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ εκτίμησε ότι “εφόσον δεν αλλάζει η ακολουθούμενη πολιτική δεν πρόκειται να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή” ενώ είπε ότι του τηλεφωνούν βουλευτές της ΝΔ που αγωνιούν για το πολιτικό τους μέλλον εκτιμώντας ότι δεν πρόκειται να εκλεγούν.

“Και έχουν δίκιο, η ΝΔ δεν πρόκειται να εκλέξει στις προσεχείς εκλογές πάνω από 65 βουλευτές” κατέληξε ο Γιώργος Καρατζαφέρης στην συνέντευξή του με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο στο ραδιόφωνο Παραπολιτικά FM..

Σχετικά άρθρα