Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Γιάννης Δημαράς θα συνεργαστεί με το κόμμα του Τράγκα

Ο Γιάννης Δημαράς θα συνεργαστεί με το κόμμα του Τράγκα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Δημαράς, Γιώργος Τράγκας, Ελεύθεροι Άνθρωποι, Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών,

Στην ανακοίνωση της συνεργασίας του με τον πολιτικό φορέα «Ελεύθεροι Άνθρωποι» που ίδρυσε πριν μερικούς μήνες ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας προχώρησε ο πρώην βουλευτής και επικεφαλής του κόμματος «Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών», Γιάννης Δημαράς.

Στη διακήρυξη της έναρξης συνεργασίας, οι δύο άντρες αναφέρουν, μεταξύ άλλων:

«Συμφωνούμε να συνεργαστούμε πολιτικά με στόχο και σκοπό την ανατροπή της απολυταρχικής κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και την καταδίκη της αλαζονικής και ουσιαστικά ανύπαρκτης-συστημικής, “δήθεν” προοδευτικής αριστερής αντιπολίτευσης».

«Εκτιμούμε ότι, κυβέρνηση και αντιπολίτευση είναι το ίδιο αδύναμες, ανίκανες και «ελεγχόμενες» για να αντιμετωπίσουν τα συσσωρευμένα δεινά, που με τη δική τους πολιτική ευθύνη φόρτωσαν στις πλάτες του Ελληνικού λαού», αναφέρεται στη συνέχεια.

Την είδηση έκανε γνωστή ο πρώην βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, επίσης συνεργαζόμενος με τους «Ελεύθερους Ανθρωπους» με ανάρτησή του στο Twitter.

Σημειώνεται πως ο Γιάννης Δημαράς στο παρελθόν έχε διατελέσει βουλευτής με το ΔΗΚΚΙ του Δημήτρη Τσοβόλα, τρεις φορές με το ΠΑΣΟΚ, ενώ τελευταία του παρουσία στο Κοινοβούλιο ήταν το 2012 όταν εξελέγη βουλευτής με τους ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου.

Σχετικά άρθρα