Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΚΚΕ: Να σταματήσουν αμέσως τα πολιτικά παιχνίδια ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ με τους απόδημους

ΚΚΕ: Να σταματήσουν αμέσως τα πολιτικά παιχνίδια ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ με τους απόδημους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ελληνική Ομογένεια, Θεοδώρα Τζάκρη, ΚΚΕ | Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, Μάκης Βορίδης, Νέα Δημοκρατία, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,

Παρά το γεγονός ότι το νομοσχέδιο για την ψήφο των αποδήμων και τα κριτήρια που αυτό έθετε ψηφίστηκαν με μεγάλη πλειοψηφία πριν ενάμιση χρόνο, αρχικά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Τζάκρη και στη συνέχεια ο υπουργός Εσωτερικών της ΝΔ Μ. Βορίδης, με συνεντεύξεις τους, ανοίγουν θέμα κατάργησης αυτών των κριτηρίων, σχολιάζει το ΚΚΕ, μετά και τη σημερινή προαναγγελία από την κυβέρνηση ότι εντός της ημέρας κατατίθεται στη Βουλή νομοσχέδιο για εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους εξωτερικού χωρίς περιορισμούς.

Σύμφωνα με το ΚΚΕ, «ουσιαστικά η κα Τζάκρη εξελίσσεται σε “λαγό” της ΝΔ και ευρύτερων σχεδιασμών και προκαλεί μια συζήτηση για να αμφισβητηθεί και να αναθεωρηθεί αυτό που τα κόμματά τους πρόσφατα ψήφισαν στη Βουλή.

»Αν δεν υπάρχει άλλου τύπου συνεννόηση ανάμεσα στις ηγεσίες των κομμάτων τους, ανάμεσα στον κ. Τσίπρα και τον κ. Μητσοτάκη…».

Το ΚΚΕ ζητεί «να σταματήσουν αμέσως τώρα τα πολιτικά παιχνίδια με τους απόδημους, ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, σε συμπαιγνία προφανώς του κ. Μητσοτάκη με τον κ. Τσίπρα».

Σχετικά άρθρα