Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εκτέλεση Καραϊβάζ: Ο Μητσοτάκης κάλεσε τον Χρυσοχοΐδη στο Μαξίμου

Εκτέλεση Καραϊβάζ: Ο Μητσοτάκης κάλεσε τον Χρυσοχοΐδη στο Μαξίμου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Γιώργος Καραϊβάζ, Δημοσιογράφοι, Δολοφονίες, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μέγαρο Μαξίμου, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,

Την όσο το δυνατόν γρηγορότερη εξιχνίαση της δολοφονίας του αστυνομικού συντάκτη Γιώργου Καραϊβάζ αναμένεται να ζητήσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με τον οποίο θα συναντηθούν σήμερα. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 10.30 στο Μέγαρο Μαξίμου.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής και οι αξιωματικοί έχουν αρχίσει ήδη να παίρνουν καταθέσεις από πρόσωπα του περιβάλλοντος του θύματος, προκειμένου να ρίξουν φως στα κίνητρα της δολοφονίας κι ενδεχομένως θα τους οδηγήσουν στα ίχνη των δραστών.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο γνωστός συνδικαλιστής της αστυνομίας, Σταύρος Μπαλάσκας έκανε λόγο για «στημένους και πληρωμένους δολοφόνους» σημειώνοντας ότι «είναι θέμα τιμής για εμάς η εξιχνίαση της υπόθεσης».

Σήμερα επίσης αναμένεται να βγουν και τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης στους 12 κάλυκες από το 9άρι όπλο που χρησιμοποίησαν οι δράστες για να διαπιστωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί σε άλλη ενέργεια ή αν είναι «καθαρό».

Στο μεταξύ, μέσα από βίντεο που έχουν συγκεντρώσει από καταστήματα, επιχειρήσεις, οικίες, αλλά και από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας προσπαθούν να συνθέσουν το δρομολόγιο που ακολούθησαν οι δολοφόνοι τόσο για να φθάσουν όσο και να απομακρυνθούν από τον Άλιμο.

Όλα δείχνουν ότι οι δράστες παρακολουθούσαν για ημέρες τις κινήσεις του δημοσιογράφου, γνώριζαν πότε έφευγε και πότε επέστρεφε στο σπίτι του και του έστησαν καρτέρι θανάτου.

Σχετικά άρθρα